News55 > Nyheter

Wednesday, 22 March, 16:09

News55 - 03 feb 23 kl. 08:37

Juntan i Myanmar inför nya tuffa åtgärderMilitärjuntan i Myanmar har infört infört nya, hårdare lagar för att komma åt oppositionens fästen i landet. Lagarna innebär bland annat att den som anklagas för förräderi eller spridning av "falska nyheter" kommer att ställas inför militärdomstol. Tota. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Myanmar

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Juntani , Myanmarinför nya , tuffa, åtgärder

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Boris Johnson hörs om “partygate”

Storbritanniens tidigare premiärminister Boris Johnson har börjat att vittna inför ett utskott i underhuset om sin roll i det så kallade partygate. Johnson erkänner att hans tidigare påståenden om att man följt alla coronarestriktioner på de fester som….

News55 - 15 minuter sedan

Supermatchen i fara – stjärnorna i pengabråk

Den hajpade titelmatchen mellan Tyson Fury och Oleksandr Usyk i London i april är i fara. Tungviktsboxarna är inte överens om villkoren för returmatchen. Usyks manager Alex Krassyuk sade under onsdagen att matchen, planerad till den 29 april på Wembley….

News55 - 30 minuter sedan

Forsberg: “En olycklig händelse”

Ett oönskat besök störde fotbollsherrarnas träning två dagar före EM-kvalpremiären mot Belgien. Men landslaget tror inte att händelsen med den hotfulle mannen ska ha någon påverkan på insatsen. – Det var en olycklig händelse, men allting ska vara under….

News55 - 45 minuter sedan

Billström vill ha förklaring från Ungern

Utrikesminister Tobias Billström (M) har ännu inte fått veta varför Ungern ser ut att dela på Sveriges och Finlands Natoansökningar. – Om det skulle bli verklighet tycker jag att det fordras en förklaring från den ungerska sidan, säger han. Alltmer tyde….

News55 - 2 timmar sedan

Hotfull man gripen på Friends – föremål undersöks

Friends arena i Solna har spärrats av efter att en hotfull man försökt ta sig in till fotbollsherrarnas träning. Mannen, som gripits av polis, ska ha hotat med att ställa till med "kaos". Föremål som mannen lämnat efter sig undersöks.

News55 - 1 timme sedan

Två åtalas för förtal av debattör

Två profiler inom svensk veganism åtalas för grovt förtal mot en man som debatterat lantbruksfrågor, skriver Göteborgs-Posten. Enligt åklagaren har de två medverkat till att sprida en video med påståenden som är kränkande för debattören. Videon lades ut….

News55 - 1 timme sedan

Så kan oroande virus leda till nya pandemier

Så kallade zombievirus kan i framtiden få nytt liv. Nu finns det oro bland forskare att de kan leda till nya pandemier..

News55 - 1 timme sedan

Polisen släpper fantombild på okänt mordoffer

Polisen tror att mannen blivit mördad. Frågan är bara vem han var. Som en sista utväg har utredarna nu låtit ta fram en fantombild från kvarlevorna, som hittades utanför Borås hösten 2021.

News55 - 1 timme sedan

Fartyg i docka tippade – 15 till sjukhus

Femton människor vårdas på sjukhus efter det att ett fartyg tippat över i en torrdocka i Edinburgh i Skottland. Ytterligare ett tiotal personer har skadats lindrigt. Fartyget RV Petrel tippade över i 45 graders vinkel på grund av hårda vindar.

News55 - 8 timmar sedan

Sur Stockholmsbörs mot trenden i Europa

Stockholmsbörsen handlas på minus på onsdagen. Strax efter klockan 14 är det breda indexet ned med 0,3 procent. Samtidigt har ledande europeiska börser vänt till plus under dagen.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.