SvD > Nyheter

Monday, 27 March, 00:23

SvD - 03 feb 23 kl. 08:21

Kristersson håller pressträff om ”LVU-kampanj”På fredagsmorgonen 08.30 håller statsminister Ulf Kristersson en pressträff om åtgärder mot de desinformationskampanjer som svenska Socialtjänsten utsatts för i utlandet. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
LVU, Ulf Kristersson, Socialtjänsten

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristersson, håller, pressträffom , LVU-kampanj

Fler nyheter från SvD

SvD - 10 minuter sedan

”Tar tvärstopp – hur kan jag löpa fort igen?”

En känsla i bröstkorgen gör en tempo­höjning omöjlig för den vane maraton­löparen – som önskar sig råd. Går det att komma igång och springa fort igen?.

SvD - 45 minuter sedan

Conte lämnar Tottenham

SvD - 2 timmar sedan

Berlin nobbade högre klimatambitioner

Tysklands huvudstad sade nej till att försöka bli klimatneutral till år 2030. I söndagens folkomröstning lyckades ja-sidan inte nå det antal röster som krävdes..

SvD - 3 timmar sedan

Behovet av andlighet som psykologisk diagnos

Är religionen blott en psykologisk effekt, och gudstro en kompensatorisk strategi som har sin grund i hur väl vi anknöt till våra föräldrar som spädbarn? I ”Tryggare kan ingen vara?” undersöker Pehr Granqvist andlighetens psykologi i vår sekulariserade samtid..

SvD - 4 timmar sedan

Saka med klassmål – England nollade Ukraina

En fin assist följdes upp med ett ännu finare mål.Bukayo Saka, 21, var huvudpersonen i Englands 2–0-seger mot Ukraina i EM-kvalet..

SvD - 4 timmar sedan

Kartläggning av forskare pekas ut som lösning

Akademiska samarbeten mellan Europa och Kina har pekats ut som riskabla. I Nederländerna öppnades ett nationellt center där underrättelsetjänsten hjälper universiteten att göra bedömningar. ”Regeringar måste underlätta det här arbetet, annars kommer det inte att ske”, säger kinaanalytikern Ingrid d'Hooghe..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.