News55 > Nyheter

Friday, 24 March, 10:20

News55 - 03 feb 23 kl. 08:08

Paul McCartney älskar Alla hjärtans dag"Hem, familj och kärlek" är de tre teman Paul McCartney lyfter fram i pressreleasen om sitt soloalbum "McCartney". Inför Alla hjärtans dag svarar popikonen nu – på sin hemsida – på fansens twittrade frågor kring sin romantiska sida. "Jag fullkomligt öve. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
McCartney, Alla, Paul McCartney

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Paul, McCartney, älskarAlla , hjärtans, dag

Fler nyheter från News55

News55 - 1 timme sedan

SVT blir av med “Bäst i test”: “Jättetråkigt”

SVT blir av med ett av sina allra populäraste program. "Bäst i test" försvinner ur kanalens utbud och tas över av en annan kanal. – Det känns ju jättetråkigt.

News55 - 15 minuter sedan

Nordiska ländernas flygvapen i samarbete

Ledarna för flygvapnet i Sverige, Norge, Danmark och Finland har undertecknat ett avtal som gör det möjligt att agera gemensamt. Sveriges flygvapenchef Jonas Wikman skriver på Instagram att ett nordiskt koncept för att kunna operera tillsammans bland an….

News55 - 15 minuter sedan

Tove Lo till Way Out West

Way Out West fyller på artistlistan med ännu ett stort namn. Tove Lo är klar för sommarens upplaga av musikfestivalen i Göteborg 10–12 augusti. Den svenska artisten kommer till scenen i Slottsskogen med fjolårets album "Dirt femme" i ryggen.

News55 - 15 minuter sedan

Återstarten av Ringhals 4 försenas igen

Reaktorn vid kärnkraftverket i Ringhals var planerad att vara igång igen söndag den 26 mars. Men på grund av ett läckage från en ventil försenas återstarten nu till den 1 april. – I samband med ökat tryck av temperatur i anläggningen uppstod ett läckage….

News55 - 15 minuter sedan

Tjänstesektorn ångar på i eurozonen

Det är oväntat bra drag i den privata sektorn i två största ekonomierna i eurozonen: Frankrike och Tyskland. Det är tjänstesektorn som lyfter aktivitetsnivån, medan tillverkningsindustrin bromsar in. Ett preliminärt inköpschefsindex för den tyska ekonom….

News55 - 30 minuter sedan

Här är succéprogrammet som försvinner från SVT

En tittarsuccé lämnar SVT:s tablå efter sju säsonger. Det rapporterar SVT Kulturnyheterna..

News55 - 2 timmar sedan

Sjunkande producentpriser: Kan märkas i butiker

Producenternas priser sjönk i februari. Prisnedgången kan märkas av i butiker inom en snar framtid – och ha betydelse för Riksbankens räntebeslut. – Siffrorna skickar blandade signaler, men är en liten bit i det stora pusslet, säger Torbjörn Isaksson, c….

News55 - 1 timme sedan

TUI vill dra in nytt kapital – aktien rasar

Resekoncernen TUI:s aktie faller nästan 9 procent i fredagens inledande handel. Kursraset kommer efter det att TUI berättat att koncernen planerar en stor nyemission av aktier. TUI, vars aktie både är noterad i London och Tyskland, vill dra in 1,8 milja….

News55 - 1 timme sedan

För dyrt – “Bäst i test” försvinner från SVT

SVT blir av med ett av sina allra populäraste program. "Bäst i test" försvinner ur kanalens utbud och tas över av en annan kanal, skriver SVT Kulturnyheterna. Priset för rättigheterna har gått upp så pass mycket att SVT inte längre vill betala vad det b….

News55 - 1 timme sedan

Nya vargrevir bekräftade i Skåne

I januari 2021 bekräftades att Skåne fått sitt första vargrevir sedan 1800-talet. Nu finns det ytterligare två, skriver Länsstyrelsen Skåne i ett pressmeddelande. Genom spårningar och dna-analyser har länsstyrelsen kunnat dokumentera ett vargpar som bil….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.