Expressen > Nyheter

Friday, 24 March, 09:46

Expressen - 03 feb 23 kl. 07:59

Nästa punkt på Ukrainas önskelista: flygplanUkraina har knappt hunnit få löften om nya stridsvagnar innan det är tal om nästa punkt på önskelistan: stridsflygplan.Landets allierade är av helt olika åsikter, men under det fullskaliga kriget har det visat sig gång på gång att ett nej inte är ett nej..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Ukrainas

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nästa punkt, Ukrainas, önskelista, flygplan

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 15 minuter sedan

Efter Joullnars död – man begärs häktad

På sannolika skäl misstänkt för mord.

Expressen - 45 minuter sedan

Orden efter kaoset: ”Vänsterextrema ligister”

Protesterna mot Macrons pensionsreform fortsätter eskalera.På torsdagen utbröt kaos runtom landet – där hundratals poliser uppges ha skadats och stadshuset i Bordeaux sattes i brand.Inrikesminister Gérald Darmanin kallar nu demonstranterna för ”ligister inom extremvänstern”..

Expressen - 1 timme sedan

Färre vårdskador trots fler anmälningar

Antalet vårdskador har minskat sedan Sveriges kommuner och landsting (SKR) började sina mätningar för tio år sedan, rapporterar SVT Nyheter..

Expressen - 1 timme sedan

Melatonin tycks minska självskadebeteende

Sömnbehandling med melatonin verkar leda till att unga med självskadebeteende minskar sitt självskadebeteende, enligt en svensk studie.– Sover man bra fattar man bättre beslut, säger Sarah Bergen, en av forskarna bakom studien..

Expressen - 2 timmar sedan

Industrilokal på 2000 kvadrat har rasat

Större industrifastighet kollapsade i Robertsfors .

Expressen - 2 timmar sedan

Muf-skandal skakar M – ledarens tal stoppas

Den moderata partiledningen har stoppat Muf-ordföranden Douglas Thor från att hålla ett planerat tal under partiets Sverigemöte, som inleds på fredagen. Det uppger flera källor för Expressen.Ingripandet sker efter att Thor avslöjats med att försöka köpa röster i den maktstrid som pågår i ungdomsförbundet, och som nu skakar moderpartiet..

Expressen - 3 timmar sedan

Morgonens nyheter fredagen 24 mars

Expressen - 3 timmar sedan

Sara Skyttedal: ”Han skriker att jag är körd i partiet”

Sara Skyttedal polisanmälde den tidigare partisekreteraren Johan Ingerö för påstått sexuellt ofredande.Anmälan har lagts ner och Skyttedal berättar nu för första gången om händelseförloppet; Vad det var som fick henne att anmäla – nio år efteråt, debatten efteråt och krisen den utlöst i partiet. – När han skriker väcks den enorma rädslan i mig på nytt.

Expressen - 3 timmar sedan

Trots friande dom – Ola Bini fast i Ecuador

Den svenske programmeraren Ola Bini friades från misstankarna om dataintrång i Ecuador. Två månader senare finns fortfarande ingen skriftlig dom – och restriktionerna mot honom kvarstår..

Expressen - 3 timmar sedan

Nu ska löneökningarna avgöras

I eftermiddag väntas fack och arbetsgivare svara på det första lönebudet i industrins avtalsförhandlingar. Det brukar bli ett fackligt nej innan medlarna återkommer med ett sockrat bud..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.