News55 > Nyheter

Monday, 27 March, 00:04

News55 - 03 feb 23 kl. 07:36

Ökad orderingång för SkanskaSkanska gjorde en rörelsevinst på 3 530 miljoner kronor för fjärde kvartalet, jämfört med vinsten på 3 627 miljoner kronor samma period året före. Byggkoncernens intäkter sjönk från 44,4 miljarder till 40,4 miljarder kronor. Orderingången från byggverks. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Skanska

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökad, orderingångför , Skanska

Fler nyheter från News55

News55 - 30 minuter sedan

Antonio Conte lämnar Tottenham

Premier League-klubben Tottenham gör sig av med tränaren Antonio Conte, uppger klubben på sin hemsida. "Vi kan meddela att vår huvudtränare Antonio Conte har lämnat klubben", skriver man och uppger att man har kommit överens om uppgörelsen. "Vi tackar A….

News55 - 30 minuter sedan

Conte lämnar Tottenham

Premier League-klubben Tottenham gör sig av med tränaren Antonio Conte, uppger klubben på sin hemsida. "Vi kan meddela att vår huvudtränare Antonio Conte har lämnat klubben", skriver man och uppger att man har kommit överens om uppgörelsen. Tidigare ass….

News55 - 4 timmar sedan

Dubbla mål av Ronaldo när Portugal vann stort

Cristiano Ronaldo har näsa för att göra mål. I Portugals 6–0-seger borta mot Luxemburg i EM-kvalet noterades 38-åringen för dubbla fullträffar. Ronaldos andra balja i matchen kom när uret stod på 31 spelade minuter.

News55 - 1 timme sedan

Stora protester vid Netanyahus bostad

Tusentals demonstranter har samlats utanför premiärminister Benjamin Netanyahus bostad i Jerusalem efter söndagens besked att försvarsministern får sparken. Enligt israeliska medier försöker de ta sig in i residenset, som skyddas av kravallutrustad poli….

News55 - 2 timmar sedan

Berlin nobbade högre klimatambitioner

Tysklands huvudstad sade nej till att försöka bli klimatneutral till år 2030. I söndagens folkomröstning lyckades ja-sidan inte nå det antal röster som krävdes. Förslaget att göra staden klimatneutral 15 år tidigare än dagens mål slutade med en knapp ma….

News55 - 2 timmar sedan

Sexköpare löpte amok – slog kvinna med kofot

En man i 30-årsåldern har dömts till tio års fängelse för bland annat mordförsök efter ett rörigt händelseförlopp i en fastighet i centrala Göteborg i oktober, skriver Göteborgs-Posten. Mannen tillbringade en halvtimme hos en prostituerad kvinna. Efterå….

News55 - 2 timmar sedan

Günther Mårder lämnar Företagarna

Företagarnas vd Günther Mårder kommer att lämna organisationen i höst, den 21 oktober blir sista arbetsdagen. "Det var aldrig ett lätt beslut, men nu var det dags. Jag är särskilt stolt över att vi har vänt medlemsutvecklingen med kraft och att Företaga….

News55 - 3 timmar sedan

Regler för helikopterskidåkning efterlyses

Länsstyrelsen i Norrbotten efterlyser regelverk för helikopterskidåkning, också kallat heliskiing. Aktiviteten växer i popularitet och helikopterturerna blir fler. Högsäsongen sammanfaller också med renskötselns flytt av renar i regionen och stör både n….

News55 - 3 timmar sedan

Misstänkt terrorist tvingas kvar i Uppsala

En terrormisstänkt man får inte vistas utanför Uppsala på grund av ökad brottsrisk, rapporterar Dagens Juridik. Migrationsverket beslutade 2019 att mannen skulle utvisas från Sverige med stöd av lagen om sluten ungdomsvård (LSU). Men det förelåg hinder….

News55 - 3 timmar sedan

Netanyahu sparkar kritisk försvarsminister

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu tvingar försvarsminister Yoav Gallant att lämna regeringen, sedan Gallant kritiserat försöken att ändra högsta domstolens mandat. Beslutet kom sent på söndagen från Netanyahu som såg sig nödgad att sparka parti….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.