Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 28 February, 12:58

Nerikes Allehanda - 03 feb 23 kl. 07:36

Ökad orderingång för SkanskaSkanska gjorde en rörelsevinst på 3 530 miljoner kronor för fjärde kvartalet, jämfört med vinsten på 3 627 miljoner kronor samma period året före..
Läs mer på Nerikes Allehanda
Läs mer om:
Skanska

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ökad, orderingångför , Skanska

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 minuter sedan

EU-nej till 15 år för a-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra högst 45 kilometer i timmen..

Nerikes Allehanda - 15 minuter sedan

Navalnyj begravs på fredag – oro för gripanden

På fredag förs Aleksej Navalnyj till sista vilan. Begravningsceremonin sker i en kyrka i Moskva, meddelar hans talesperson. Regimkritikerns änka befarar oroligheter i samband med avskedet..

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Körde på cyklist – nu döms chauffören

I november 2022 blev en cyklist blev påkörd av en lastbil och dog. Dödsolyckan inträffade mellan Lanna och Fjugesta. Nu döms lastbilschauffören för grovt vållande till annans död..

Nerikes Allehanda - 45 minuter sedan

Travhäst sprang på R50

En häst med sulky, men utan kusk, sprang på riksväg 50 i höjd med Rya söder om Lindesberg på förmiddagen..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Jobbmässa i Folkets hus på torsdagen: ”Riktad till alla”

Kumla Promotion anordnar på torsdag en jobbmässa i Folkets hus. Polisen, Kumla Hotel och Kumla kommun tillhör utställarna. Detta var Sydnärkenytt först att rapportera om..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Nystartat taxibolag i Örebro

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Dra en vits varje morgon om du jobbar på badhus i Hällefors

Kommunledningen i Hällefors må tycka att de som sagt upp sig från badhuset är gnällspikar. Men det ska de vara, enligt Sveriges grundlagar. Att en anställd stängs av efter att ha pratat med NA är synnerligen allvarligt..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Laddar för hemmahelg – följ träningen

NA följer Örebro Hockey i SHL. Vi rapporterar direkt när laget tränar och spelar matcher. Följ med i rapporteringen, ställ dina frågor till NA:s reportrar eller ge din egen analys av läget..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.