Regeringen > Nyheter

Friday, 24 March, 10:16

Regeringen - 03 feb 23 kl. 07:00

Mats Persson besöker Uppsala universitet och Testa CenterI dag, fredag den 3 februari, reser utbildningsminister Mats Persson till Uppsala. Temat för dagen är forskning och ministern kommer att besöka Uppsala universitet och Testa Center, som är en nationell testbädd för bioprocessteknologi..
Läs mer på Regeringen
Läs mer om:
Persson, Uppsala, Testa Center, Mats Persson

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Mats, Persson, besöker, Uppsala, universitetoch , Testa, Center

Fler nyheter från Regeringen

Regeringen - 2 timmar sedan

Nu inleds arbetet med nya åtgärdsprogrammet mot mäns våld mot kvinnor

Regeringen påbörjar arbetet med ta fram ett nytt åtgärdsprogram för att motverka och bekämpa mäns våld mot kvinnor och hedersrelaterat våld och förtryck. Regeringen har bjudit in civilsamhället till rundabordssamtal den 24 och 27 mars för att få deras inspel till det nya programmet..

Regeringen - 30 minuter sedan

Tilläggsdirektiv till utredningen Ett trygghetssystem för alla – översyn av regelverket för sjukpenninggrundande inkomst (S 2021:07)

Regeringen beslutar förlänga utredningstiden för utredningen Ett trygghetssystem för alla – översyn av regelverket för sjukpenninggrundande inkomst. Uppdraget ska i stället redovisas senast den 20 juni 2023..

Regeringen - 23 timmar sedan

Förlängning och höjning av det tillfälliga tilläggsbidraget till barnfamiljer inom bostadsbidraget med anledning av ökade levnadsomkostnader

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat promemorian Förlängning och höjning av det tillfälliga tilläggsbidraget till barnfamiljer inom bostadsbidraget med anledning av ökade levnadsomkostnader..

Regeringen - 17 timmar sedan

Revidering av förordningen om klassificering, märkning och förpackning av ämnen och blandningar

Revideringen av förordningen för klassificering, märkning och förpackning av ämnen och blandningar är en del av genomförandet av EU:s gröna giv och EU:s kemikaliestrategi för hållbarhet..

Regeringen - 17 timmar sedan

Remiss av Ds 2023:7 Tilläggsprotokoll 16 till Europakonventionen

Här kan du ta del av till vilka instanser Justitie­departe­mentet har remitterat promemorian Tilläggs­protokoll 16 till Europa­konventionen, Ds 2023:7..

Regeringen - 17 timmar sedan

Ett effektivare totalförsvar på agendan när statsråden Carl-Oskar Bohlin och Pål Jonson besöker Karlstad

På fredag den 24 mars ska minister för civilt försvar Carl-Oskar Bohlin besöka tre myndigheter som har centrala roller i totalförsvaret. Myndigheten för psykologiskt försvar, MPF och Plikt- och prövningsverket. Vid det tredje besöket på Myndigheten för samhällsskydd och beredskap, MSB deltar även försvarsminister Pål Jonson..

Regeringen - 2 timmar sedan

Regeringen satsar 873 miljoner på fortbildning för bredare och djupare lärarkompetens

Bristen på förskollärare och lärare i svensk förskola och skola är ett stort problem och fortbildning är en av flera viktiga åtgärder för att komma till rätta med den. Regeringen tar nu ett helhetsgrepp om fortbildningen för förskollärare och lärare och introducerar det nya fortbildningsbidraget som ska ge fler chansen till en bredare och djupare lärarkompetens..

Regeringen - 18 timmar sedan

Remiss av Ds 2023:2 Näringsförbud till följd av förbud att bedriva näringsverksamhet som har meddelats i en annan stat

Här kan du ta del av till vilka instanser som regeringen har remitterat Ds 2023:2 Näringsförbud till följd av förbud att bedriva näringsverksamhet som har meddelats i en annan stat..

Regeringen - 18 timmar sedan

Lättnader för kamerabevakning i vissa verksamheter

En särskild utredare ges i uppdrag att föreslå åtgärder för att underlätta kamera­bevakning för kommuner, regioner och andra än myndigheter som utför en uppgift av allmänt intresse..

Regeringen - 18 timmar sedan

Vätgas en nyckelroll i omställningen – Energimyndigheten får i uppdrag att samordna arbetet

Regeringen ger Energimyndigheten i uppdrag att samordna arbetet med vätgas i Sverige. Uppdraget syftar bland annat till att stärka samarbetet inom fossilfri vätgas mellan nationella aktörer och öka Sveriges möjligheter att dra nytta av arbetet inom vätgas i EU..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.