Vimmerby Tidning > Nyheter

Monday, 27 March, 05:32

Vimmerby Tidning - 03 feb 23 kl. 06:15

Seger nära comeback: "VM en målsättning"Caroline Seger är tillbaka i träning och drömmer om en VM-sommar på andra sidan jordklotet. Det gäller även om hon inte får en plats i nästa veckas landslagstrupp. –– Det är klart att VM är en målsättning i sig. Men först och främst handlar det om att komma tillbaka och kunna spela fotboll och vara smärtfri, säger den 37-åriga mittfältsveteranen..
Läs mer på Vimmerby Tidning
Läs mer om:
Seger, VM

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Seger, nära, comebackVM en , målsättning

Fler nyheter från Vimmerby Tidning

Vimmerby Tidning - 2 minuter sedan

Pettersson säkrade Vancouvervinst

Elias Petterson gjorde två mål när Vancouver besegrade Chicago med 4–2 i nattens NHL-möte..

Vimmerby Tidning - 2 minuter sedan

Finland tar nytt steg mot Nato

Finland tar nu ytterligare ett steg närmare Natomedlemskap. I dag väntas Ungerns parlament ge grönt ljus till att Finland går med i försvarsalliansen..

Vimmerby Tidning - 2 minuter sedan

Kristian Gidlunds texter blir teater

Tio år efter det att musikern Kristian Gidlund gick bort i cancer blir hans ord nu teater..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

1 500 skickades runt – trots färre födslar

Förra året föddes 2 600 färre barn i Stockholm än året innan. Men trots den minskade belastningen ökade andelen kvinnor som inte fick plats på den förlossningsklinik de valt. –Det visar att vi går åt fel håll, säger Emma Jonsson på Vårdförbundet..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Nya anklagelser mot brittisk polis

En ny rapport visar att det i England och Wales är sex gånger vanligare att svarta barn utsätts för kroppsvisitering av polisen jämfört med andra barn..

Vimmerby Tidning - 15 minuter sedan

Vård efter sexuella övergrepp ska vara lika för alla

Den styrande S-C-V-majoriteten röstade i regionstyrelsen nej till Sverigedemokraternas krav att alla vårdbesök och återbesök som sker på grund av att man utsatts för sexuella övergrepp ska vara avgiftsfria. En medborgare har lagt ett förslag om detta och för oss Sverigedemokrater är det fullständigt självklart att stödja förslaget..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Explosion vid port i Arlöv

Strax före klockan 03 natten mot måndagen larmades polisen av flera personer som hört en kraftig smäll i skånska Arlöv, rapporterar Sydsvenskan..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Konstgräs klubbat – men oro gror inför nästa vinter

Närmare 1,3 miljoner kronor kan kommunen komma att pytsa in i den nya konstgräsplanen i Rimforsa. Här ska man kunna spela under vintersäsongen, är tanken. Men det finns en oro för hur det kommer att fungera..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

Pizzerian i "gula kiosken" fortfarande till salu

Nu är även den senaste i ledet av alla pizzerior som huserat i "gula kiosken" på Bondebygatan till salu och ägarna hoppas kunna sälja snabbt..

Vimmerby Tidning - 30 minuter sedan

I dag inleds rättegången om Toves död

De två unga kvinnorna erkänner att de flyttat kroppen – men har helt olika versioner av vad som hände när Tove, 21, dog. I dag inleds rättegången mot 18-åringen och 20-åringen, som båda står åtalade för mord och grovt gravfridsbrott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.