NT > Nyheter

Wednesday, 22 March, 20:21

NT - 03 feb 23 kl. 06:00

Tonvis med svenska sopor skulle dumpas i AsienFörra året stoppade Tullverket drygt 1 043 ton miljöfarligt avfall från att exporteras till länder i Asien och Afrika. Det är en kraftig ökning från 2021 då 627 ton stoppades..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Asien, Tullverket, Afrika

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tonvismed svenska , soporskulle , dumpasi , Asien

Fler nyheter från NT

NT - 45 minuter sedan

Bankekonomer: Ett välbalanserat beslut

USA:s centralbank Federal Reserves beslut att höja räntan med 25 procentenheter är välbalanserat, anser Swedbanks chefsekonom Mattias Persson. –Jag tror att marknaden kommer att ta det här med lättnad, säger han och hänvisar bland annat till att beskedet var det förväntade..

NT - 1 timme sedan

Fed höjer räntan – men funderade på att avstå

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med 0,25 procentenheter. Det motsvarar förväntningarna – men enligt Fed-chefen Jerome Powell var banken nära att pausa räntehöjningarna på grund av bankkrisen..

NT - 15 minuter sedan

Succéförfattaren läser högt – 50 meter upp i luften

Författaren Elias Våhlund, som ligger bakom miljonsuccén "Handbok för superhjältar", ska slå svenskt rekord i högläsning – drygt 50 meter upp i luften i Vasaparken i Norrköping. "Det är lite pirrigt", säger han..

NT - 15 minuter sedan

Förslag: Biobesök ska ses som friskvård

Sveriges biografer föreslår att biobesök ska ingå som arbetsgivarnas friskvårdsbidrag, rapporterar SVT..

NT - 15 minuter sedan

Använde åskådares telefon som VAR – stängs av

En egyptisk fotbollsdomare har stängts av efter att ha använt en åskådares mobiltelefon som hjälpredskap för att granska en handssituation, skriver BBC..

NT - 4 timmar sedan

Boris Johnson nekar till lögner i "partygate"

Storbritanniens tidigare premiärminister Boris Johnson har hörts inför ett utskott i underhuset om sin roll i det så kallade partygate. En trotsig Johnson nekade till att ha ljugit, och hävdade att festerna under pandemin var arbetsmöten..

NT - 3 timmar sedan

En personbil i singelolycka

En olycka med en personbil påverkar trafiken i riktning mot Norrköping på E22 mellan trafikplats Gusum och Grimsum, uppger Trafikverket..

NT - 2 timmar sedan

Singelolycka på E22 – en person förd till sjukhus

Vid 17.11 inkom ett larm om att det har skett en trafikolycka på E22, strax söder om Ringarum. Det ska röra sig om en singelolycka, enligt de första uppgifterna..

NT - 1 timme sedan

Eldkvarns succé öppnar för en näst (!) sista kväll

Eldkvarns farväl till scenen i hemstaden Norrköping i sommar sålde slut på sex timmar. Därför öppnar bandet upp för en konsert till – en näst (!) sista kväll....

NT - 45 minuter sedan

Chefsekonomen: Ett välbalanserat beslut

USA:s centralbank Federal Reserves beslut att höja räntan med 25 procentenheter är välbalanserat, anser Swedbanks chefsekonom Mattias Persson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.