SVT > Kultur

Wednesday, 28 February, 14:37

SVT - 03 feb 23 kl. 06:00

Recension: ”Knock at the cabin” i regi av M. Night ShyamalanFilmskaparen och twistkungen M. Night Shyamalan underpresterar med en thriller som har religiösa övertoner och är svår att ta på allvar, skriver Kristoffer Viita.  .
Läs mer på SVT
Läs mer om:
Shyamalan, Kristoffer Viita

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Recension, Knockat , the, cabini , regiav M , Night Shyamalan

Fler nyheter från SVT

SVT - 3 timmar sedan

Regeringen vill rusta kulturarvet för krig

Kulturarvet behöver bättre skydd i händelse av krig. Det anser regeringen som inrättar ett nytt kulturskyddsråd som får i uppgift att ta fram ”en effektiv beredskapsplanering” för samlingar, byggnader och miljöer..

SVT - 4 timmar sedan

Musik av Jimi Hendrix och Janis Joplin har placerats på månen

Förra torsdagen landade en privat rymdfarkost för första gången på månen, men månlandningen skapade även musikhistoria. Farkosten hade nämligen med sig en kapsel med musik av bland andra Jimi Hendrix, Janis Joplin och Elvis Presley – tänkt att förvaras på månen i miljontals år utifall en katastrof drabbar jorden..

SVT - 6 timmar sedan

Två dömda för mordet på rapparen Jam Master Jay

Två män har fällts för mordet på Jason ”Jam Master Jay” Mizell, medlem i den banbrytande hiphop-gruppen Run-DMC..

SVT - 9 timmar sedan

Designern som vill förändra modevärlden med ”trashion”

Amerikanska designern Anna Molinari skapar ”trashion” – mode av skräp. – Vi behöver INTE nya kläder, vi behöver nya sätt att skapa kläder, säger hon till SVT..

SVT - 9 timmar sedan

Klara Krantz bearbetar familjens ”Palmetrauma” i romanen ”När en man faller”

Palmemordet drev hennes farfar in i konspirationsteorier. Nu skriver Klara Krantz om hans historia i en lyrisk roman om hur Palmemordet påverkat hennes familj och relationer..

SVT - 9 timmar sedan

Fyra romaner om statsministermordet

Det är många som försökt skildra och till och med lösa Palmemordet i fiktiv form. Kulturnyheternas Johan Scheéle tipsar om några av de bästa Palmeböckerna..

SVT - 23 timmar sedan

Ökat journalistskydd i EU

Skyddet ska öka för journalister och människorättsaktivister i EU, åtminstone när det gäller att slippa obefogade rättsprocesser..

SVT - 23 timmar sedan

Museum på Västbanken lyfter Gazas kultur

The Palestinian Museum på Västbanken visar nu verk av ett hundratal kulturarbetare från Gaza – bland annat de dödade konstnärerna Heba Zagout och Mohammed Sami Qariqa..

SVT - Igår: 13:02

Konstnärer i upprop: Uteslut Israel från Venedigbiennalen

Över 8000 konstnärer, konststudenter, museipersonal har skrivit under ett öppet brev som kräver att Israel stoppas från att medverka på Venedigbiennalen i år, rapporterar Artnews..

SVT - Igår: 05:30

Recension: ”American Fiction” av Cord Jefferson

Oscarsnominerade ”American fiction” är smart satir över litteraturvärldens stereotypa förväntningar på svarta författare – och vikten av att alltid underskatta sin publik, skriver Kristoffer Viita..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.