Resume > Ekonomi

Friday, 24 March, 03:14

Resume - 02 feb 23 kl. 14:16

Veckans värvningar – ta del av de senaste rekryteringsnyheterna från branschenResumé summerar rörelserna på arbetsmarknaden mellan 28 januari och 2 februari..
Läs mer på Resume

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Veckans, värvningarta , delav de senaste , rekryteringsnyheternafrån , branschen

Fler nyheter från Resume

Resume - 12 timmar sedan

Vad händer när alla blir influencers?

Katarina Graffman och Jacob Östberg bjuder in Johannes Gustavsson och resonerar kring vad om nyckeln till framtidens influencer marketing och vad som skapar värde..

Resume - I förrgår: 15:05

Byrå-vd döms för våldtäkt

Tre år och sex månaders fängelse. Det blir påföljden när Stockholms tingsrätt dömer en vd och ägare till en marknadsföringsbyrå för våldtäkt och narkotikabrott. Domen föll i dag..

Resume - 12 timmar sedan

Society Icon ansöker om konkurs

Influencerbolaget Society Icon har lämnat in konkursansökan till Stockholms tingsrätt i veckan..

Resume - 13 timmar sedan

Nya plagiatdiskussioner i Guldägget: F&B och Nord DDB:s hyllade kampanjer valdes bort av juryn

Hur unik är en idé? Frågan är central i Guldägget – vars jury även i år väljer att utesluta hyllade bidrag på grund av de har varit för lika kreativa förlagor. – Ibland är likheterna mellan kampanjer helt oavsiktliga – ibland inte, säger ordförande Johan Pihl..

Resume - 13 timmar sedan

Så blir EU:s förslag som ska stoppa greenwashing

Nu är det slut på nya, egna miljömärkningar. I alla fall om EU-kommissionen får sin vilja igenom. Nu har de nämligen presenterat sitt förslag för att motverka greenwashing.

Resume - 14 timmar sedan

Byråerna som rasat i offentliga affärer – så täcker de upp inkomsttappen

Att vinna en upphandling innebär en trygg inkomstkälla. Samtidigt riskerar byrån att stå tomhänt – och kanske med större kostym än man klarar av – om uppdraget inte förlängs. I lågkonjunktur blir offentlig upphandling mer intressant för byråerna och konkurrensen tätnar.

Resume - 15 timmar sedan

Middagsfrid packar om matkassarna i ny design

Ny förpackningsdesign och en kampanj om svaret på den eviga middagsfrågan..

Resume - 15 timmar sedan

Lista: Här är bolagen där talangerna helst vill jobba

Techbolagens attraktivitet som arbetsgivare minskar för första gången på fem år, visar Universum Globals årliga karriärsundersökning..

Resume - 16 timmar sedan

Rädd för att chefen ska kapa budgeten? Den riktiga ångestmackan har du skapat själv

Erik Modig ser en växande trend av marknadsförare som är trötta på sin egen reklam, som fastnat i perfomancebubblan och slutat tänka kreativt. Med företagens sparagenda kan den bristande entusiasmen få allvarliga konsekvenser. ”Med en marknadsavdelning i depression lyser galenskapen med sin frånvaro”..

Resume - 17 timmar sedan

Känslor i centrum när NK:s padelbanor lanserar kampanj med profilerade kunder

För tre år sedan invigdes NK:s padelanläggning mitt i padelboomen. Sedan dess har flera anläggningar runtom i landet kastat in handduken, men Ascaro Padel & Social satsar med en reklamkampanj framtagen av PPP-byråerna Rodolfo och Oh My..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.