Realtid > Ekonomi

Wednesday, 22 March, 20:56

Realtid - 02 feb 23 kl. 12:21

Ibrahimovic köper nytt på ÖstermalmFör 130 miljoner köper Zlatan Ibrahimovic grannfastigheten till det penthouse, gamla Elimkyrkan, som han sedan tidigare äger. Det rapporterar \u003ca href=\u0022https://www.fastighetsvarlden.se/notiser/ibrahimovic-koper-av-goetze/\u0022 target=\u0022_blank\u0022 rel=\u0022noopener\u0022\u003eFastighetsvärlden\u003c/a\u003e..
Läs mer på Realtid
Läs mer om:
Östermalm, Zlatan Ibrahimovic, Elimkyrkan

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Ibrahimovic, köper, nytt, Östermalm

Fler nyheter från Realtid

Realtid - 45 minuter sedan

Fed: Beslutet att höja var enhälligt

Federal Reserve står beredda och kan använda alla sina verktyg för att säkerställa att banksystemet är säkert och sunt. Det sa centralbankschefen Jerome Powell vid onsdagens presskonferens..

Realtid - 1 timme sedan

Fed höjer räntan med 0,25 procentenheter

USA:s centralbank, Federal Reserve, meddelar under onsdagskvällen att de höjer sin ränta med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent..

Realtid - 4 timmar sedan

Natobeslut klubbat i riksdagen

Riksdagen har klubbat ett svenskt Nato-medlemskap – nu återstår bara ett godkännande från Turkiet, Ungern och eventuellt också från Finland..

Realtid - 5 timmar sedan

Kalender torsdag 23 mars

Realtid - 6 timmar sedan

"Riksbanken mindre hökaktig utan Ohlsson"

Vice riksbankschef Henry Ohlsson har meddelat att han avgår i förtid..

Realtid - 6 timmar sedan

Nordea kommenterar Vice Riksbankschefens avgång

Vice Riksbankschef Henry Ohlsson har meddelat att han avgår i förtid..

Realtid - 7 timmar sedan

Adalberths solcellsbolag säkrar egen kisel – flyttar hem produktionen från Kina

Solcellsbolaget 1Komma5°, tidigare Cellsolar, har tecknat avtal om att köpa kisel från Tyskland. Affären gör det möjligt för bolaget att börja producera solpaneler i Europa istället för Kina..

Realtid - 7 timmar sedan

Krisande First Republic kan sälja delar av verksamheten

First Republic Bank arbetar för att säkra nytt kapital, en försäljning av delar eller hela verksamheten är ett alternativ..

Realtid - 8 timmar sedan

Centerpartiet sätter stopp för ombildningar av hyresrätter i Göteborg

Nu är det stopp för ombildningar av kommunala hyresrätter till bostadsrätter i Göteborgs kommun. Centerpartiets stöd till stadens politiska vänsterblock har skapat en stoppkloss fram till 2026..

Realtid - 9 timmar sedan

Hyundai utvecklar laddningsrobot för elbilar

Hyundai  har utvecklat en automatisk laddningsrobot (ACR) för elbilar (EV). ACR för elbilar är en en-armsrobot som kan ansluta en kabel till en elbils laddkontakt och avlägsna den igen när laddningen är slutförd..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.