NT > Nyheter

Wednesday, 22 March, 19:48

NT - 02 feb 23 kl. 11:57

Helyllefamilj plågas av kristna kidnappareReligiösa fanatiker knackar på dörren i M. Night Shyamalans nya film. Tyvärr är "Knock at the cabin" en ny flopp för regissören som en gång i tiden hyllades som skräckfilmens förnyare..
Läs mer på NT
Läs mer om:
Shyamalans, Knock

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Helyllefamilj, plågasav , kristna, kidnappare

Fler nyheter från NT

NT - 2 timmar sedan

Singelolycka på E22 – en person förd till sjukhus

Vid 17.11 inkom ett larm om att det har skett en trafikolycka på E22, strax söder om Ringarum. Det ska röra sig om en singelolycka, enligt de första uppgifterna..

NT - 45 minuter sedan

Eldkvarns succé öppnar för en näst (!) sista kväll

Eldkvarns farväl till scenen i hemstaden Norrköping i sommar sålde slut på sex timmar. Därför öppnar bandet upp för en konsert till – en näst (!) sista kväll....

NT - 5 minuter sedan

Chefsekonomen: Ett välbalanserat beslut

USA:s centralbank Federal Reserves beslut att höja räntan med 25 procentenheter är välbalanserat, anser Swedbanks chefsekonom Mattias Persson..

NT - 10 minuter sedan

Stockholmarna friskare – men skillnaderna stora

Stockholmarna lever längre, andelen rökare minskar och allt färre dör av hjärtinfarkt, stroke och cancer. Skillnaderna mellan olika grupper i samhället är dock stora, visar Region Stockholms Folkhälsorapport 2023..

NT - 45 minuter sedan

Fed höjer räntan med mjukare ton om framtiden

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent. Åtgärden motsvarar förväntningarna – och nu är Fed mjukare i tonen om framtida höjningar..

NT - 15 minuter sedan

Lazio portar supportrar på livstid efter derbyt

Lazio kommer att porta tre supportrar på livstid på grund av antisemitiskt beteende under helgens Rom-derby i Serie A mellan Lazio och Roma (1–0 till Lazio), meddelar klubben..

NT - 3 timmar sedan

Två personbilar i olycka – ger köer i stan

En trafikolycka på Riksvägen i närheten av Beckershovsviadukten fick påverkan på trafiken på onsdagseftermiddagen..

NT - 15 minuter sedan

Zelenskyj hedrar soldater i frontens Bachmut

President Volodymyr Zelenskyj besökte ukrainsk militär vid den av Ryssland attackerade staden Bachmut. Hans resa till fronten genomfördes samma dag som ryska drönare anföll civila mål i Kievregionen och Zaporizjzja..

NT - 15 minuter sedan

Sprickan i Putins fasad: "En uppvisning!"

Vladimir Putins välregisserade besök i Mariupol avbröts av ett plötsligt varningsrop. Den ryske presidenten var av allt att döma i den ockuperade staden på riktigt, men obekväma detaljer har nu klippts bort av Kreml..

NT - 45 minuter sedan

Federal Reserve höjer styrräntan som väntat

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent. Höjningen är den nionde sedan mars i fjol och motsvarar förväntningarna..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.