NSD > Nyheter

Wednesday, 22 March, 20:30

NSD - 02 feb 23 kl. 11:55

Tung start på VM för Westin – dryga sekunden från bronsSebastian Westin, Haparanda, fick ingen drömstart på VM i Parabob. Efter första dagen så ligger 31-åringen på 13:e plats..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
VM, Westin, Parabob

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tungstart på VM för , Westin, dryga, sekundenfrån , brons

Fler nyheter från NSD

NSD - 5 minuter sedan

Grävlingsgryt under spåren stoppar tågen

Grävlingar som gräver gryt under spåren har orsakat omfattande stopp i den nederländska tågtrafiken, rapporterar BBC..

NSD - 2 timmar sedan

Följ Luleå Hockeys match mot Växjö här

Växjö leder matchserien mot Luleå Hockey med 1–2. I kväll möts lagen på nytt. Vi är på plats i Coop Norrbotten Arena och rapporterar direkt..

NSD - 45 minuter sedan

Bankekonomer: Ett välbalanserat beslut

USA:s centralbank Federal Reserves beslut att höja räntan med 25 procentenheter är välbalanserat, anser Swedbanks chefsekonom Mattias Persson. –Jag tror att marknaden kommer att ta det här med lättnad, säger han och hänvisar bland annat till att beskedet var det förväntade..

NSD - 15 minuter sedan

Så vill vi utveckla arbetet på Gränsälvsgymnasiet

Skolansvariga i Övertorneå debatterar Skolinspektionens kritik mot Gränsälvsgymnasiet, där inspektionen menar att man inte nog tydligt kan förklara orsaken till att många elever får högre kursbetyg än de resultat de får på nationella prov..

NSD - 1 timme sedan

Fed höjer räntan – men funderade på att avstå

USA:s centralbank Federal Reserve (Fed) höjer styrräntan med 0,25 procentenheter. Det motsvarar förväntningarna – men enligt Fed-chefen Jerome Powell var banken nära att pausa räntehöjningarna på grund av bankkrisen..

NSD - 30 minuter sedan

Tuff start för Luleå - förlorade mot AIK

AIK fick resultatet som laget önskade mot Luleå i J20 Åttondelsfinal herr i hockey, efter seger på hemmaplan med 4-0 i första matchen..

NSD - 30 minuter sedan

Förslag: Biobesök ska ses som friskvård

Sveriges biografer föreslår att biobesök ska ingå som arbetsgivarnas friskvårdsbidrag, rapporterar SVT..

NSD - 30 minuter sedan

Använde åskådares telefon som VAR – stängs av

En egyptisk fotbollsdomare har stängts av efter att ha använt en åskådares mobiltelefon som hjälpredskap för att granska en handssituation, skriver BBC..

NSD - 45 minuter sedan

Chefsekonomen: Ett välbalanserat beslut

USA:s centralbank Federal Reserves beslut att höja räntan med 25 procentenheter är välbalanserat, anser Swedbanks chefsekonom Mattias Persson..

NSD - 45 minuter sedan

Stockholmarna friskare – men skillnaderna stora

Stockholmarna lever längre, andelen rökare minskar och allt färre dör av hjärtinfarkt, stroke och cancer. Skillnaderna mellan olika grupper i samhället är dock stora, visar Region Stockholms Folkhälsorapport 2023..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.