Nerikes Allehanda > Nyheter

Wednesday, 28 February, 14:47

Nerikes Allehanda - 02 feb 23 kl. 11:20

Lurade äldre kvinna på pengar och smyckenMan uppgav att han skulle hjälpa kvinnan efter stöld.
Läs mer på Nerikes Allehanda

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lurade, äldre, kvinna, pengaroch , smycken

Fler nyheter från Nerikes Allehanda

Nerikes Allehanda - 15 minuter sedan

Nytt företag startar i Örebro : Espumoso AB

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Barn utsatt för våldtäkt – upprepade gånger

En 25-årig man misstänks ha våldtagit ett barn upprepad gånger på en ort i södra länsdelen. Barnet som ska ha blivit utsatt är i nedre tonåren..

Nerikes Allehanda - 30 minuter sedan

Stjärnbacken spelar minst: ”Har höga krav”

Philip Holm spelade minst av Örebros sju backar mot Timrå. Konkurrensskäl, trycker Niklas Eriksson på. – Det handlar om prestation hela tiden, säger Örebrotränaren..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

Lägre prishöjningar – "närmare räntesänkning"

Företagens planer för prishöjningar är nu de lägsta på nästan tre år. Det ger stöd åt fortsatt vikande inflation, konstaterar SEB-ekonomen Olle Holmgren. – Vi tror att vi börjar komma närmare en räntesänkning, säger han..

Nerikes Allehanda - 1 timme sedan

EU röstar för höjd ålder för A-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra 45 kilometer i timmen..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

EU-nej till 15 år för a-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra högst 45 kilometer i timmen..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Navalnyj begravs på fredag – oro för gripanden

På fredag förs Aleksej Navalnyj till sista vilan. Begravningsceremonin sker i en kyrka i Moskva, meddelar hans talesperson. Regimkritikerns änka befarar oroligheter i samband med avskedet..

Nerikes Allehanda - 2 timmar sedan

Körde på cyklist – nu döms chauffören

I november 2022 blev en cyklist blev påkörd av en lastbil och dog. Dödsolyckan inträffade mellan Lanna och Fjugesta. Nu döms lastbilschauffören för grovt vållande till annans död..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.