Expressen Dina Pengar > Ekonomi

Monday, 27 March, 00:15

Expressen Dina Pengar - 02 feb 23 kl. 09:36

Vattenfalls kunder kan få chockräkningTusentals kunder hos Vattenfall kan bli utan elräkning eftersom det saknas mätvärden att beräkna kostnaden på, uppger SVT Uppsala. Nästa faktura kommer därför sannolikt att bli högre än vanligt, något Vattenfall uppmanar sina kunder att ta höjd för..
Läs mer på Expressen Dina Pengar
Läs mer om:
Vattenfall, SVT Uppsala

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Vattenfalls, kunderkan få , chockräkning

Fler nyheter från Expressen Dina Pengar

Expressen Dina Pengar - 7 timmar sedan

Coop om pris-kritiken: ”Vi skor oss inte”

Coop utnyttjar inte de skenande matpriserna, enligt matjättens vd Marie Nygren. Hon ifrågasätter den kritik som Coop fått av LO-basen Susanna Gideonsson.– Att bara gå och jämföra på hyllkanten blir felaktigt.

Expressen Dina Pengar - Igår: 17:00

Skuldrådgivarens bästa tips för dig med rusande skulder

Löningshelg och påfyllning på kontot.Men för många kommer pengarna inte räcka på långa vägar när räkningarna hopar sig. – Barnfamiljer har det fruktansvärt kämpigt.

Expressen Dina Pengar - Igår: 14:44

Icas bästa stammis – erbjöds rabatt på tablettask

För att bevara en allt mer priskänslig och medveten konsument erbjuder Ica sina ”bästa stammisar” personliga erbjudanden. Rolf Pettersson fick 1 krona och 4 öre rabatt på en styck Zoo tablettask. – Det här är banne mig inte positivt för Ica, säger han.

Expressen Dina Pengar - Igår: 11:34

Lidls drag kan ge ”Kiwi-effekt” på svenska inflationen

I veckan aviserade Lidl en prissänkning på 100 varor – ett agerande i linje med vad den norska matkedjan Kiwi gjorde tidigare i mars. Kiwis drag sänkte hela den norska inflationen, men om Lidls agerande kan ha samma effekt som i Norge beror helt på hur de tre svenska matjättarna svarar.– Om andra kedjor blir rädda för att tappa kunder och följer efter så kan det ha en sådan effekt, säger Ulrika Holmberg, konsumtionsforskare på Göteborgs universitet, till Göteborgs-Posten.

Expressen Dina Pengar - Igår: 10:05

Lidl:s PR-drag – släpper lista på 100 prissänkta varor

Lidl chockade marknaden genom att avisera att de prissänker 100 varor.Men de som förväntade sig skillnader som märks i plånboken kan blir besvikna. Här är listan.

Expressen Dina Pengar - Igår: 09:04

Igenbommade fritidshus: "En tickande bomb"

Sanningens minut närmar sig för dem som lämnat fritidshuset utan tillsyn över vintern. Köldsmällen i december ledde till många vattenskador i fritidshus – och fler frostsprängda rör lär upptäckas nu i vår, befarar skadereglerare..

Expressen Dina Pengar - Igår: 07:53

SEB: Matindustrin ligger bakom de höga priserna

Enligt livsmedelshandlarna är det leverantörernas priser som gjort maten svidande dyr.Nya siffror visar att så kan vara fallet, enligt SEB-ekonomen Marcus Widén..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 10:33

Bensinpriset över 20 kronor per liter igen

Ledande drivmedelskedjor fortsätter höja bensinpriset för tredje gången på en dryg vecka. Men de sänker samtidigt priserna på diesel..

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 08:29

Tappade 3,6 miljarder fram till februari

Har skulder på över 58 miljarder.

Expressen Dina Pengar - I förrgår: 05:52

SBAB: I november sänker Riksbanken styrräntan

Räkna med en rejäl räntesmäll från Riksbanken om ett par veckor. Däremot får Riksbanken sänka styrräntan redan i höst, spår SBAB i en ny ränteprognos..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.