DI > Ekonomi

Wednesday, 22 March, 20:19

DI - 02 feb 23 kl. 09:26

Marknaden dömer ut Electrolux – så går rapportbolagen på börsenEfter en intensiv rapportmorgon stiger Stockholmsbörsen tydligt efter Feds väntade räntehöjning på 25 punkter och Fed-chefen Jerome Powells uttalanden som uppfattades som mjuka av marknaden.  Så här går rapportbolagen i den inledande handeln..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Electrolux, Stockholmsbörsen, Feds, Fed, Jerome Powells

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Marknaden, dömerut , Electrolux, går, rapportbolagen, börsen

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Boris Johnson nekar till lögner i "partygate"

Storbritanniens tidigare premiärminister Boris Johnson har hörts inför ett utskott i underhuset om sin roll i det så kallade partygate. En trotsig Johnson nekade till att ha ljugit, och hävdade att festerna under pandemin var arbetsmöten..

DI - 45 minuter sedan

Snapchat gör tonåringar till experimentverkstad

Snapchat har varit för het på gröten och satt säkerheten åt sidan när de lanserade en ”experimentell och vänlig ai-kompis”. Det skriver Anders Hansen. .

DI - 45 minuter sedan

Se över öppenhet efter dramat hos Wallenberg

I julas bröt sig en förvirrad och knivbeväpnad man in i Marcus Wallenbergs herrgård i Sörmland. Wallenberg och hustrun lyckades fly in i fastighetens säkerhetsrum. Mannen hällde då ut tändvätska på golvet och tände på.

DI - 45 minuter sedan

Inte för sent att säga ifrån om statsstöd

EU-toppmötet denna torsdag och fredag kommer att handla om Ukraina, energi och konkurrenskraft. Men statsminister Ulf Kristersson bör ta till orda om den statsstödsrusch som kan komma om EU-systemet släpper tyglarna om regelverket. Detta är, vid sidan av kriget i Ukraina, den stora EU-frågan i närtid..

DI - 45 minuter sedan

Alimak meddelar att företrädesemissionen har fulltecknats

Alimak meddelar att företrädesemissionen har fulltecknats och bolaget tillförs 2,5 miljarder kronor före avdrag för emissionskostnader..

DI - 1 timme sedan

Väntad räntehöjning från Fed – USA-börserna stiger

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75-5,0 procent. S&P 500 stiger på beskedet..

DI - 1 timme sedan

Väntad räntehöjning från Fed

Den amerikanska centralbanken Federal Reserve höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75-5,0 procent. S&P stiger på beskedet..

DI - 1 timme sedan

Valberedningen föreslår ordförandebyte i Vitrolife

Den nuvarande styrelseledamoten Henrik Blomquist föreslås bli ordförande i Vitrolife. Det framgår av kallelsen till årsstämman..

DI - 1 timme sedan

Wallenbergtoppen lämnar kursraketens styrelse

Saabs tidigare vd Håkan Buskhe lämnar styrelsen i klimatkontrollbolaget Munters vid den kommande stämman. Valberedningen föreslår att Sabine Simeon-Aissaoui ersätter..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.