News55 > Nyheter

Friday, 24 March, 10:07

News55 - 30 jan 23 kl. 22:59

Nichols-fallet: Ytterligare en polis avstängdEn sjätte polis har stängts av för att ha varit inblandad i misshandeln och gripandet av 29-årige Tyre Nichols i USA, meddelar Memphispolisen. Tyre Nichols misshandlades den 7 januari i år av fem poliser under ett ingripande i Memphis, Tennessee. Han gr. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Tyre Nichols, USA, Memphispolisen, Nichols, Memphis

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nichols-fallet, Ytterligareen , polis, avstängd

Fler nyheter från News55

News55 - 2 minuter sedan

Återstarten av Ringhals 4 försenas igen

Reaktorn vid kärnkraftverket i Ringhals var planerad att vara igång igen söndag den 26 mars. Men på grund av ett läckage från en ventil försenas återstarten nu till den 1 april. – I samband med ökat tryck av temperatur i anläggningen uppstod ett läckage….

News55 - 15 minuter sedan

Tjänstesektorn ångar på i eurozonen

Det är oväntat bra drag i den privata sektorn i två största ekonomierna i eurozonen: Frankrike och Tyskland. Det är tjänstesektorn som lyfter aktivitetsnivån, medan tillverkningsindustrin bromsar in. Ett preliminärt inköpschefsindex för den tyska ekonom….

News55 - 15 minuter sedan

Här är succéprogrammet som försvinner från SVT

En tittarsuccé lämnar SVT:s tablå efter sju säsonger. Det rapporterar SVT Kulturnyheterna..

News55 - 2 timmar sedan

Sjunkande producentpriser: Kan märkas i butiker

Producenternas priser sjönk i februari. Prisnedgången kan märkas av i butiker inom en snar framtid – och ha betydelse för Riksbankens räntebeslut. – Siffrorna skickar blandade signaler, men är en liten bit i det stora pusslet, säger Torbjörn Isaksson, c….

News55 - 1 timme sedan

TUI vill dra in nytt kapital – aktien rasar

Resekoncernen TUI:s aktie faller nästan 9 procent i fredagens inledande handel. Kursraset kommer efter det att TUI berättat att koncernen planerar en stor nyemission av aktier. TUI, vars aktie både är noterad i London och Tyskland, vill dra in 1,8 milja….

News55 - 45 minuter sedan

För dyrt – “Bäst i test” försvinner från SVT

SVT blir av med ett av sina allra populäraste program. "Bäst i test" försvinner ur kanalens utbud och tas över av en annan kanal, skriver SVT Kulturnyheterna. Priset för rättigheterna har gått upp så pass mycket att SVT inte längre vill betala vad det b….

News55 - 1 timme sedan

Nya vargrevir bekräftade i Skåne

I januari 2021 bekräftades att Skåne fått sitt första vargrevir sedan 1800-talet. Nu finns det ytterligare två, skriver Länsstyrelsen Skåne i ett pressmeddelande. Genom spårningar och dna-analyser har länsstyrelsen kunnat dokumentera ett vargpar som bil….

News55 - 1 timme sedan

Nordkoreas nya hot: “Radioaktiv tsunami”

Nordkorea har testat en undervattensdrönare med kapacitet att skapa en gigantisk "radioaktiv tsunami", hävdar Pyongyang. Den obemannade drönaren uppges kunna utrustas med kärnvapen och ha kraft att slå ut en örlogsflotta eller en hel hamn. Enligt Nordko….

News55 - 1 timme sedan

TUI vill dra in 20 miljarder i nyemission

Resekoncernen TUI planerar en nyemission av aktier som ska dra in 1,8 miljarder euro (drygt 20 miljarder kronor) i nytt kapital. Syftet är att betala tillbaka statliga stödlån från pandemin och stärka balansräkningen, enligt TUI. Under pandemin fick TUI….

News55 - 1 timme sedan

Hundratals gripna och skadade i Frankrike

Nästan 500 personer har gripits i samband med de landsomfattande protesterna i Frankrike, mot president Emmanuel Macron och regeringens förslag om ny pensionslag. På sina håll blev torsdagens demonstrationer våldsamma, och ungefär 450 poliser har skadat….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.