Expressen > Nyheter

Friday, 24 March, 10:14

Expressen - 30 jan 23 kl. 21:23

Tre skadade efter knivattack i BrysselTre personer har skadats, varav en allvarligt, i en knivattack nära EU-kommissionens högkvarter i Bryssel..
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Bryssel, EU

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Tre, skadadeefter , knivattacki , Bryssel

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 4 minuter sedan

E4:an avstängd vid Stora Väsby

I två timmar – trafik till Arlanda påverkas.

Expressen - 15 minuter sedan

Avtalsrörelsen 2023 – så påverkar den dig

Skriv upp den 31 mars i kalendern.Då ska arbetsgivarna och fackförbunden inom industrin vara överens om det så kallade ”märket”.Och det påverkar din lön – även om du jobbar i en annan sektor.

Expressen - 45 minuter sedan

Efter Joullnars död – man begärs häktad

På sannolika skäl misstänkt för mord.

Expressen - 1 timme sedan

Orden efter kaoset: ”Vänsterextrema ligister”

Protesterna mot Macrons pensionsreform fortsätter eskalera.På torsdagen utbröt kaos runtom landet – där hundratals poliser uppges ha skadats och stadshuset i Bordeaux sattes i brand.Inrikesminister Gérald Darmanin kallar nu demonstranterna för ”ligister inom extremvänstern”..

Expressen - 1 timme sedan

Färre vårdskador trots fler anmälningar

Antalet vårdskador har minskat sedan Sveriges kommuner och landsting (SKR) började sina mätningar för tio år sedan, rapporterar SVT Nyheter..

Expressen - 2 timmar sedan

Melatonin tycks minska självskadebeteende

Sömnbehandling med melatonin verkar leda till att unga med självskadebeteende minskar sitt självskadebeteende, enligt en svensk studie.– Sover man bra fattar man bättre beslut, säger Sarah Bergen, en av forskarna bakom studien..

Expressen - 2 timmar sedan

Industrilokal på 2000 kvadrat har rasat

Större industrifastighet kollapsade i Robertsfors .

Expressen - 2 timmar sedan

Muf-skandal skakar M – ledarens tal stoppas

Den moderata partiledningen har stoppat Muf-ordföranden Douglas Thor från att hålla ett planerat tal under partiets Sverigemöte, som inleds på fredagen. Det uppger flera källor för Expressen.Ingripandet sker efter att Thor avslöjats med att försöka köpa röster i den maktstrid som pågår i ungdomsförbundet, och som nu skakar moderpartiet..

Expressen - 3 timmar sedan

Morgonens nyheter fredagen 24 mars

Expressen - 3 timmar sedan

Sara Skyttedal: ”Han skriker att jag är körd i partiet”

Sara Skyttedal polisanmälde den tidigare partisekreteraren Johan Ingerö för påstått sexuellt ofredande.Anmälan har lagts ner och Skyttedal berättar nu för första gången om händelseförloppet; Vad det var som fick henne att anmäla – nio år efteråt, debatten efteråt och krisen den utlöst i partiet. – När han skriker väcks den enorma rädslan i mig på nytt.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.