SvD > Nyheter

Sunday, 26 March, 22:50

SvD - 30 jan 23 kl. 21:02

"Sverige och Finland bör tala om dansstegen"När Finlands och Sveriges statsministrar ses på torsdag borde de prata om hur man vill göra om Finland går med i Nato utan Sverige, säger försvarsexperten Charly Salonius-Pasternak.– Jag hoppas att de för en diskussion om hur de här dansstegen ska tas om det skulle ske, säger han..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Sverige, Finland, Finlands, Sveriges, Nato, Charly Salonius-Pasternak

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: quot;Sverigeoch , Finland, bör, talaom , dansstegen"

Fler nyheter från SvD

SvD - 45 minuter sedan

Berlin nobbade högre klimatambitioner

Tysklands huvudstad sade nej till att försöka bli klimatneutral till år 2030. I söndagens folkomröstning lyckades ja-sidan inte nå det antal röster som krävdes..

SvD - 2 timmar sedan

Behovet av andlighet som psykologisk diagnos

Är religionen blott en psykologisk effekt, och gudstro en kompensatorisk strategi som har sin grund i hur väl vi anknöt till våra föräldrar som spädbarn? I ”Tryggare kan ingen vara?” undersöker Pehr Granqvist andlighetens psykologi i vår sekulariserade samtid..

SvD - 2 timmar sedan

Saka med klassmål – England nollade Ukraina

En fin assist följdes upp med ett ännu finare mål.Bukayo Saka, 21, var huvudpersonen i Englands 2–0-seger mot Ukraina i EM-kvalet..

SvD - 2 timmar sedan

Kartläggning av forskare pekas ut som lösning

Akademiska samarbeten mellan Europa och Kina har pekats ut som riskabla. I Nederländerna öppnades ett nationellt center där underrättelsetjänsten hjälper universiteten att göra bedömningar. ”Regeringar måste underlätta det här arbetet, annars kommer det inte att ske”, säger kinaanalytikern Ingrid d'Hooghe..

SvD - 2 timmar sedan

Jag blir utskälld minst en gång om dagen

Mina föräldrars kamp om världsåskådning pågår fortfarande inom mig efter deras död. Ska man ”bubbelhoppa” eller är det ”lika barn leka bäst” som gäller?.

SvD - 2 timmar sedan

Mer snö väntas – SMHI varnar

Ett nytt snöområde som rör sig mot Stockholm och södra Gävleborg gör att SMHI har valt att gå ut med en vädervarning..

SvD - 3 timmar sedan

”Utan kunskap kan inte dödsfallen förhindras”

Debattörer: I dag avlider fler till följd av narkotika än i trafiken och narkotika­förgiftning är en av de vanligaste döds­orsakerna bland unga vuxna. Men tillförlitliga uppgifter om dödsfallen saknas vilket försvårar förebyggandet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.