Expressen > Nyheter

Sunday, 26 March, 23:26

Expressen - 30 jan 23 kl. 20:52

Dödspatrullens lagerhållare häktad för krogsprängningI Stockholms våldsvåg sprängdes först entrén till en krog på Södermalm och sedan vid ett företagshotell i Kista.Nu sitter en 25-årig man häktad för inblandning i båda dåden.Han är tidigare dömd för att ha varit Dödspatrullens lagerhållare – med drygt 26 kilo amfetamin i lägenheten.Den tidigare härvan kunde rullas upp efter att han själv skrivit ut adressen, omedveten om att det var polisen han chattade med. Expressens kriminalreporter Kim Malmgren tar med dig in i de största aktuella fallen i Krimrummet.
Läs mer på Expressen
Läs mer om:
Stockholms, Södermalm, Kista, Dödspatrullens, Kim Malmgren, Krimrummet, Expressen Premium

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Dödspatrullens, lagerhållare, häktadför , krogsprängning

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 1 timme sedan

Ungerns skarpa krav för att rösta in Sverige i Nato

Maktpartiet Fidesz väntar sig försäkringar från den svenska regeringen om att den inte ska kritisera Ungerns demokratiskick eller rättssäkerhet – om Sverige ska släppas in i militäralliansen Nato. Det uppgav en talesperson för premiärminister Viktor Orbán i ungersk statsradio under söndagen, rapporterar Budapest Times. .

Expressen - 1 timme sedan

Riksbankschefen: ”Värre än vi trodde”

Riksbankschefen Erik Thedéen frågas ut i kvällens ”Agenda” i SVT med anledning av det ekonomiska läget i Sverige.Nästa månad kommer besked om styrräntan ska höjas igen.– Vi har potentiellt ett stort inflationsproblem.

Expressen - 2 timmar sedan

Utspelet om ukrainska barn – pekar på Sverige

Ryska UD:s presschef Maria Zakharova pekar återigen ut Sverige. I sin Telegram-kanal varnar hon för att de ukrainska barn som flytt till Sverige och andra europeiska länder riskerar att fara illa och utnyttjas.Samtidigt anklagas Ryssland för att kidnappa och olaglig adoptera bort tusentals ukrainska barn..

Expressen - 2 timmar sedan

Cecilia, 38, fick två nya organ i donation

Cecilia Olssons njursvikt blev värre och värre.Till slut var orken borta och två nya organ behövdes.För tio veckor sedan blev det den 38-åriga mammans tur.

Expressen - 3 timmar sedan

Israels försvarsminister sparkas efter konflikt

Israels försvarsminister Yoav Gallant får sparken efter att ha trotsat premiärminister Benjamin Netanyahu, rapporterar nyhetsbyrån Reuters. .

Expressen - 3 timmar sedan

Så var kvinnornas relation före mordet på Tove, 21

Introvert, med få vänner och svårigheter att ”komma igång”.Så beskrivs den mordmisstänkta 18-åringen av sina närstående medan 20-åringen beskrivs som en social person som är ”törstig på livet” och gillar utmaningar.Relationen mellan kvinnorna blev en av flera nycklar när de erfarna förhörsledarna fick kvinnorna att lossa taget om lögnerna och berätta om mordet på Tove..

Expressen - 4 timmar sedan

Putins desperata drag – lovar soldater bonusar

Ryssland har startat en landsomfattande reklamkampanj för att att med hjälp av pengalöften försöka rekrytera soldater till Ukrainakriget. Rekryteringskontor samarbetar med universitet och socialtjänster för att locka fattiga studenter och arbetslösa till invasionsstyrkan, rapporterar nyhetsbyrån AP. – Det gör dig nervös och rädd – ingen vill plötsligt hamna i ett krig med ett gevär i sina händer, säger en Moskvabo till nyhetsbyrån.

Expressen - 5 timmar sedan

Han utreder våldsvågen: ”Svenska vinterkriget”

Spaningsledaren Mats Lindström, 58, har utrett mordvågen i konflikten mellan Rinkebygängen ”Shottaz” och ”Dödspatrullen”. Men våldsspiralen mellan gängledarna ”Räven” och ”greken” som drabbat Stockholm sedan tre månader tillbaka beskriver han som ”hänsynslöst på en ny nivå”. – Man ger sig på föräldrar, man ger sig på familj och i flera av de här skjutningarna så har de skjutit på fel dörr eller in i fel lägenhet, säger han i Sveriges Radios ”Söndagsintervjun”.

Expressen - 6 timmar sedan

Köldlarmet i söder: ”Det blir riktigt, riktigt kallt”

Meteorologen: Här kommer det mer snö.

Expressen - 6 timmar sedan

Ölen hotad – ingen vill vara munk

Belgiens äldsta trappist-bryggeri ”Westmalle” kan vara hotat.Orsaken: Nästan ingen vill leva som munk längre..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.