SvD > Nyheter

Monday, 27 March, 05:25

SvD - 30 jan 23 kl. 19:52

Gangsterrap och snusk – ”en succé”Under helgen släpptes rapparen 1.Cuz och epadunk-artisten Fröken Snusks gemensamma låt. Det oväntade samarbetet blev snabbt populärt – men mötte också kritik. .
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Fröken Snusks

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Gangsterrapoch , snusken , succé

Fler nyheter från SvD

SvD - 10 minuter sedan

1 500 skickades runt – trots färre födslar

Förra året föddes 2 600 färre barn i Stockholm än året innan. Men trots den minskade belastningen ökade andelen kvinnor som inte fick plats på den förlossningsklinik de valt.– Det visar att vi går åt fel håll, säger Emma Jonsson på Vårdförbundet..

SvD - 30 minuter sedan

I dag inleds rättegången om Toves död

De två unga kvinnorna erkänner att de flyttat kroppen – men har helt olika versioner av vad som hände när Tove, 21, dog. I dag inleds rättegången mot 18-åringen och 20-åringen, som båda står åtalade för mord och grovt gravfridsbrott..

SvD - 2 timmar sedan

Soldater fick brittisk utbildning

SvD - 5 timmar sedan

”Tar tvärstopp – hur kan jag löpa fort igen?”

En känsla i bröstkorgen gör en tempo­höjning omöjlig för den vane maraton­löparen – som önskar sig råd. Går det att komma igång och springa fort igen?.

SvD - 5 timmar sedan

Conte lämnar Tottenham

SvD - 7 timmar sedan

Berlin nobbade högre klimatambitioner

Tysklands huvudstad sade nej till att försöka bli klimatneutral till år 2030. I söndagens folkomröstning lyckades ja-sidan inte nå det antal röster som krävdes..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.