SvD > Ekonomi

Monday, 27 March, 06:57

SvD - 30 jan 23 kl. 11:57

Fler svenska företag har svårt att få betalt
Läs mer på SvD

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Flersvenska , företaghar , svårtatt få , betalt

Fler nyheter från SvD

SvD - 12 timmar sedan

Säkrare banker möter möjlig finanskris

Svenska banker är betydligt säkrare i dag än vid finanskrisen 2008.Risken för att en ny bankkris ska landa i skattebetalarnas knä är väldigt liten, enligt två ekonomer..

SvD - 14 timmar sedan

Coop om pris-kritiken: "Vi skor oss inte"

Coop utnyttjar inte de skenande matpriserna, enligt matjättens vd Marie Nygren. Hon ifrågasätter den kritik som Coop fått av LO-basen Susanna Gideonsson.– Att bara gå och jämföra på hyllkanten blir felaktigt.

SvD - 19 timmar sedan

Svensk försäljning i Kina kan fördubblas

Kinas ekonomi gasar på efter pandeminedstängningarna.Den halvstatliga organisationen Business Swedens vd Jan Larsson ser en stor potential för svenska företag i Xi Jinpings rike.– Svensk försäljning i Kina kan fördubblas på fem år, säger han..

SvD - Igår: 07:30

SEB: Matindustrin bakom de höga priserna

Enligt livsmedelshandlarna är det leverantörernas priser som gjort maten svidande dyr.Nya siffror visar att så kan vara fallet, enligt SEB-ekonomen Marcus Widén..

SvD - I förrgår: 20:21

Tankesmedja: Avskaffa momsen på mat

Slopa momsen på mat – tillfälligt. Det föreslår den fackliga tankesmedjan Katalys för att stävja inflationen och för att hjälpa hushåll med små marginaler..

SvD - I förrgår: 19:20

Borg: ”Riksbanken bör vara väldigt försiktig”

Trots räddningsaktioner i USA och Schweiz är det fortsatt oroligt på världens börser. ”Nu prövas banker i Europa och USA av marknaden”, säger den förre finansministern Anders Borg..

SvD - I förrgår: 16:38

Ministern: Följer utvecklingen timme för timme

Finansmarknadsminister Niklas Wykman (M) säger att raset för Deutsche Bank visar på ett stressat läge på marknaden.– Vi följer utvecklingen timme för timme..

SvD - I förrgår: 15:27

Facken nobbar medlarnas lönebud

Facken säger nej – arbetsgivarna ja, till medlarnas första lönebud i industriförhandlingarna.– Det här är för dåligt, säger IF Metalls ordförande Marie Nilsson.Nu väntar förmodligen ett sockrat bud om en vecka..

SvD - I förrgår: 12:04

Extra miljoner ska ge mer priskonkurrens

Regeringen föreslår tio miljoner mer i anslag i år till Konkurrensverket för att biffa upp myndighetens arbete för bättre konkurrens, inte minst i livsmedelsbranschen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.