DI > Ekonomi

Wednesday, 22 March, 17:48

DI - 28 jan 23 kl. 15:27

Lämnar USA mitt i Volvos vändning – mot hemligt uppdragVolvo Cars USA-mörker har ljusnat vad gäller försäljning, men fabriken har varit en missräkning med låg produktion. Nu väntas ett lyft med nya eldrivna EX90. ”Vi ska gå från 30 000 bilar till över 100 000 i årlig produktion”, säger Anders Gustafsson, avgående chef för Amerikaregionen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
USA, Volvos, Cars USA, EX90, Anders Gustafsson, Amerikaregionen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Lämnar, USAmitt i , Volvos, vändningmot , hemligt, uppdrag

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen stänger ned – SBB agerande sänke på nytt

Stockholmsbörsens breda index handlades ned inför stängning och även storbolagsindex – som mestadels var upp under dagen – tappade fart. Ilija Batljans SBB var på nytt sämst bland storbolagen..

DI - 30 minuter sedan

S föreslår ny modell för lägre elpriser

Socialdemokraterna går fram med en helt ny modell för att sänka hushållens elpriser. ”I en kris måste man både våga och orka tänka nytt”, säger partiledaren Magdalena Andersson..

DI - 30 minuter sedan

Makrorådet: Mer skräp ska upp till ytan

Den resoluta hanteringen av SVB och Credit Suisse har lugnat ned marknaderna. Men risken är stor att det finns mer under ytan som kommer fram när räntorna höjs, varnar Nordeas chefsekonom Annika Winsth i Makrorådet. SEB:s Johan Javeus önskar signaler om att räntetoppen är nära..

DI - 30 minuter sedan

Lidl sänker och fryser priser på 100 varor

Skenande priser på livsmedel belastar hushållen. Nu meddelar livsmedelskedjan Lidl att man sänker och låser priset på över hundra varor för att stötta ”i dessa tuffa tider”..

DI - 1 timme sedan

Räntor stiger inför Fed-besked

Globala obligationsräntor fortsatte att stiga kraftigt, främst i kortare löptider, på onsdagen i takt med att investerare blev allt mer övertygade om att Federal Reserve kommer att höja styrräntan ytterligare ett steg under kvällen. Euron handlades samtidigt aningen högre mot dollarn jämfört med på tisdagseftermiddagen..

DI - 1 timme sedan

Historiskt Nato-ja i riksdagen

Riksdagen godkände svenskt medlemskap i Nato med röstsiffrorna 269–37. Utrikesminister Tobias Billström (M) är övertygad om att Sverige är medlem vid Natotoppmötet i juli..

DI - 1 timme sedan

Världens börser på helspänn inför ödesbeskedet från Fed

Marknadsaktörer världen över sitter som på nålar inför Feds avgörande räntebesked. Kombinationen av bankturbulens och hög inflation har försvårat beslutet för centralbanken. Beskedet kommer signalera hur allvarligt man ser på bankkrisen.

DI - 2 timmar sedan

Plats för gödselfabrik klar – men tidsplanen håller inte

Luleå. Spanska Fertiberia har klart med en tomt för sin gödselfabrik i Luleå. Samtidigt står det klart att byggstarten försenas.

DI - 2 timmar sedan

Renewcells fabrik i Sundsvall brinner

En brand har utbrutit vid Renewcells textilåtervinningsanläggning Renewcell 1 i Sundsvall. uppger bolaget i ett pressmeddelande..

DI - 3 timmar sedan

Svenska fastighetsaktier tynger i Europa – nytt brant fall i SBB

SBB var återigen en av de sämst presterande aktierna på onsdagen och tappar mest av alla aktier i OMXS30. På 13 handelsdagar har SBB:s aktie minskat med 22 procent. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.