News55 > Nyheter

Sunday, 02 April, 05:33

News55 - 28 jan 23 kl. 01:15

Sänkt straff för dömd Ikea-chefJean-Louis Baillot, tidigare vd på Ikea i Frankrike som 2021 dömdes till två års villkorligt straff och dryga böter, får sänkt straff. I stället för två år och 50 000 euro (drygt en halv miljon kronor) i böter blir domen fyra månader villkorligt och 20 . .
Läs mer på News55
Läs mer om:
Ikea, Louis Baillot, Frankrike

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sänkt, straffför , dömd, Ikea-chef

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

Jakt på oljemyglets miljarder i Venezuela

Nästan en femtedel av världens kända oljereserver finns i Venezuela. Men hundratals miljarder i intäkter är försvunna. Nu satsar president Nicolás Maduro på att hitta de försvunna skatterna – men många venezuelaner är luttrade och skeptiska.

News55 - 30 minuter sedan

HVB-hem i Uppsala förstört i brand

Ett HVB-hem i Uppsala började brinna under natten mot söndagen. Byggnaden gick inte att rädda. – Det är inga personskador.

News55 - 1 timme sedan

Tre skadade när taxi krockade med polisbil

Tre personer har förts till sjukhus med ambulans efter det att en polisbil under utryckning krockat med en taxi i södra Stockholm. De tre skadade satt i taxibilen. – Polisen har inga fysiska skador såvitt känt, säger Fredrik Nylén, vakthavande befäl vid….

News55 - 1 timme sedan

Kvinna avled efter att ha tagit bort kateter

En kvinna i 60-årsåldern avled efter att själv ha avlägsnat en kateter. Kvinnan vårdades med svår leversvikt på Centralsjukhuset i Kristianstad och hade fått dialys, skriver Region Skåne. Hon hade fått en kateter i en ven i ljumsken, men ska av oklar an….

News55 - 1 timme sedan

Svenskorna efter i Kalifornien

Frida Kinhult och Maja Stark delar 20:e plats, totalt fyra under par, efter den tredje rundan i LPGA-tourtävlingen i Kalifornien. Längre ner i resultatlistan återfinns Linnea Ström på delad plats 23, tre under par. Kinhult har tappat från en tolfteplats….

News55 - 1 timme sedan

Över 20 döda efter tornador i USA

Minst 21 människor omkom när vårstormar och flera tornador slet sönder städer och samhällen i den amerikanska södern och mellanvästern under fredagen och lördagen. Fler än 50 misstänkta virvelvindar rapporterades in under fredagen i minst sju delstater,….

News55 - 3 timmar sedan

Misstänkt farligt medel mot ogräs stoppas

Ett ogräsbekämpningsmedel, Kerb flo 400, får inte nytt godkännande för användning i Sverige. Medlet utgör en "oacceptabel risk" och kan göra att misstänkt cancerframkallande ämnen hamnar i grundvattnet. Medlet används mot ogräs i bland annat frilandsodl….

News55 - 2 timmar sedan

Döda grävs fram efter jordskred

Dödstalet efter förra veckans jordskred i Ecuador har stigit till 27 personer, uppger myndigheter. Över 160 hem begravdes med kaskader av lera och jord i staden Alausi i söndags förra veckan, cirka 300 kilometer söder om huvudstaden Quito. Räddningsarbe….

News55 - 3 timmar sedan

Medel mot ogräs stoppas

Ett ogräsbekämpningsmedel, Kerb flo 400, får inte nytt godkännande för användning i Sverige då det utgör en "oacceptabel risk" och kan göra att misstänkt cancerframkallande ämnen hamnar i grundvattnet, enligt Kemikalieinspektionen. Medlet används mot og….

News55 - 4 timmar sedan

Doldisen Andrea Lignell trea i Augusta

Den svenska golfamatören Andrea Lignell avslutade tävlingen Augusta National Women's Amateur starkt och blev trea. – Herregud, det var helt fantastiskt, säger hon i Discovery+. 22-åringen från Göteborg har imponerat från start.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.