NSD > Nyheter

Sunday, 02 April, 05:04

NSD - 28 jan 23 kl. 01:15

Sänkt straff för dömd Ikea-chefJean-Louis Baillot, tidigare vd på Ikea i Frankrike som 2021 dömdes till två års villkorligt straff och dryga böter, får sänkt straff..
Läs mer på NSD
Läs mer om:
Ikea, Louis Baillot, Frankrike

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sänkt, straffför , dömd, Ikea-chef

Fler nyheter från NSD

NSD - 5 minuter sedan

HVB-hem i Uppsala förstört i brand

Ett HVB-hem i Uppsala började brinna under natten mot söndagen. Byggnaden gick inte att rädda.Det är inga personskador..

NSD - 4 minuter sedan

Boden kan bli självförsörjande på mango och jätteräkor

Sedan vätgastekniken på riktigt gjorde entré i Sverige som ett möjligt produktionssätt för att tillverka järn och stål har det funnits ett intresse att använda sig av restvärmen från den elintensiva näringarna. I Boden finns det till exempel planer på att odla både mango och jätteräkor med restvärme..

NSD - 45 minuter sedan

Tre skadade när taxi krockade med polisbil

Tre personer har förts till sjukhus med ambulans efter det att en polisbil under utryckning krockat med en taxi i södra Stockholm..

NSD - 1 timme sedan

Kvinna avled efter att ha tagit bort kateter

En kvinna i 60-årsåldern avled efter att själv ha avlägsnat en kateter..

NSD - 1 timme sedan

Svenskorna efter i Kalifornien

Frida Kinhult och Maja Stark delar 20:e plats, totalt fyra under par, efter den tredje rundan i LPGA-tourtävlingen i Kalifornien..

NSD - 1 timme sedan

Över 20 döda efter tornador i USA

Minst 21 människor omkom när vårstormar och flera tornador slet sönder städer och samhällen i den amerikanska södern och mellanvästern under fredagen och lördagen..

NSD - 1 timme sedan

Just nu: Brinnande fordon stoppar trafiken på E4

Trafiken på E4 mellan Säivis och V Nikkala i riktning mot Haparanda påverkas av ett brinnande fordon, uppger Trafikverket..

NSD - 2 timmar sedan

Döda grävs fram efter jordskred

Dödstalet efter förra veckans jordskred i Ecuador har stigit till 27 personer, uppger myndigheter..

NSD - 2 timmar sedan

Misstänkt farligt medel mot ogräs stoppas

Ett ogräsbekämpningsmedel, Kerb flo 400, får inte nytt godkännande för användning i Sverige. Medlet utgör en "oacceptabel risk" och kan göra att misstänkt cancerframkallande ämnen hamnar i grundvattnet..

NSD - 2 timmar sedan

Medel mot ogräs stoppas

Ett ogräsbekämpningsmedel, Kerb flo 400, får inte nytt godkännande för användning i Sverige då det utgör en "oacceptabel risk" och kan göra att misstänkt cancerframkallande ämnen hamnar i grundvattnet, enligt Kemikalieinspektionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.