Corren > Nyheter

Friday, 24 May, 16:26

Corren - 28 jan 23 kl. 00:59

Zelenskyj bjuder in IOK-chefen till BachmutUkrainas president Volodymyr Zelenskyj säger att han har bjudit in Internationella olympiska kommitténs (IOK) ordförande Thomas Bach till staden Bachmut i östra Ukraina, som står under hård rysk beskjutning..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
IOK, Bachmut, Volodymyr Zelenskyj, Internationella, Thomas Bach, Ukraina

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Zelenskyj, bjuderin , IOK-chefentill , Bachmut

Fler nyheter från Corren

Corren - 15 minuter sedan

Åklagaren: 31-årig bedragare lurade dement på 360 000 kronor

En 31-årig kvinna lurade, enligt åklagaren, en dement kvinna på drygt 360 000 kronor. Nu har 31-åringen åtalats för bedrägeri..

Corren - 30 minuter sedan

Nytt konsultföretag startar i Linköping

R Anderssons Flygservice AB, som har sitt säte i Linköping, ska enligt verksamhetsbeskrivningen jobba med "konsultverksamhet inom utbildning inom flygteknik för elever inom gymnasie- och högskola för att bli flygmekaniker eller flygtekniker, guide och museilärare inom flyg och flyghistorik"..

Corren - 45 minuter sedan

FN-domstol till Israel: Avbryt strider genast

Israel måste omedelbart upphöra med krigshandlingar i gränsstaden Rafah i Gaza, beslutar Internationella domstolen (ICJ) i Haag..

Corren - 45 minuter sedan

Nya ägare till villa i Boxholm - 3 795 000 kronor blev priset

Försäljningen av fastigheten på adressen Andersbo Laxbergsvägen 3 i Boxholm är nu klar..

Corren - 1 timme sedan

Krav på Gripen till Ukraina före midsommar

Socialdemokraterna och Centern tycker det är dags att regeringen fattar beslut om att skicka stridsflyget Jas Gripen till Ukraina. –Vi tycker inte att man kan vänta längre, säger S-ledaren Magdalena Andersson.Centern vill även att de plan som lovats till Ungern i stället ska skickas till Ukraina..

Corren - 1 timme sedan

Tunga siffrorna för Linköping: "En kris i befolkningsfrågan"

Under 2023 föddes 1 556 barn i Linköping – vilket är det lägsta antalet på 20 år. Nu visar prognoserna också att befolkningstillväxten mattas av mycket de kommande tio åren. "Vi har en kris i befolkningsfrågan – vi kommer att få jätteproblem", säger politikern Lars Vikinge (C)..

Corren - 1 timme sedan

4 350 000 blev priset för två fastigheter i Vadstena kommun

Mats Peter och Anna Katarina Wiklund, 74 och 66 år, är nya ägare till två fastigheter i Vadstena kommun, efter köpet från Jan Erik Larsson..

Corren - 1 timme sedan

Narkotika var adresserat till Linköpingsbo – frias av rätten

Ett paket som innehöll närmare fem gram amfetamin var adresserat till en 34-årig man från Linköping. Men enligt Linköpings tingsrätt är det inte bevisat att mannen beställt narkotikan..

Corren - 6 timmar sedan

Det är någon som försöker att dra någon vid näsan

Det är någon som blir trollad, så mycket är säkert. Frågan är bara om det är reportern, publiken eller huvudpersonen själv..

Corren - 1 timme sedan

4 350 000 blev priset för två fastigheter i Landsbygd

Mats Peter och Anna Katarina Wiklund, 74 och 66 år, är nya ägare till två fastigheter i Landsbygd, efter köpet från Jan Erik Larsson..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?Kontakta kontakt@pressen.se för kommunikation eller annonsering.

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.