SvD > Nyheter

Monday, 27 March, 05:41

SvD - 28 jan 23 kl. 00:15

”Jag gör mycket som är roligt och annorlunda”Lennart Ekdal träffar polare på Tennstopet Grill, bänkar sig framför På spåret och bjuder in till kräftskiva mitt i vintern..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Ekdal, Tennstopet Grill,

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Jag görmycket som är , roligtoch , annorlunda

Fler nyheter från SvD

SvD - 1 timme sedan

Iranskt-saudiskt ministermöte planeras

Saudiarabiens och Irans utrikesministrar har lovat att träffas inom kort för att få till ett historiskt försoningsavtal mellan länderna..

SvD - 30 minuter sedan

Explosion vid port i Arlöv

SvD - 30 minuter sedan

Nya anklagelser mot brittisk polis

SvD - 10 minuter sedan

Miljontals barn på övergreppsbilder hittas aldrig

Mängden övergreppsmaterial på nätet är enorm, men sajterna som tjänar pengar på klicken är svåra att komma åt och miljontals utsatta barn hittas aldrig, enligt polisen.– Den absolut största delen av barnen förblir oidentifierade, tyvärr, säger Björn Sellström, kommissarie på Noa..

SvD - 10 minuter sedan

Finland tar nytt steg mot Nato

Finland tar nu ytterligare ett steg närmare Natomedlemskap.I dag väntas Ungerns parlament ge grönt ljus till att Finland går med i försvarsalliansen..

SvD - 10 minuter sedan

Pettersson säkrade Vancouvervinst

Elias Petterson gjorde två mål när Vancouver besegrade Chicago med 4–2 i nattens NHL-möte..

SvD - 30 minuter sedan

1 500 skickades runt – trots färre födslar

Förra året föddes 2 600 färre barn i Stockholm än året innan. Men trots den minskade belastningen ökade andelen kvinnor som inte fick plats på den förlossningsklinik de valt.– Det visar att vi går åt fel håll, säger Emma Jonsson på Vårdförbundet..

SvD - 45 minuter sedan

I dag inleds rättegången om Toves död

De två unga kvinnorna erkänner att de flyttat kroppen – men har helt olika versioner av vad som hände när Tove, 21, dog. I dag inleds rättegången mot 18-åringen och 20-åringen, som båda står åtalade för mord och grovt gravfridsbrott..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.