News55 > Nyheter

Wednesday, 22 March, 19:18

News55 - 28 jan 23 kl. 00:12

Spänt i USA inför släpp av polisinspelningTyre Nichols dog av skador han tros ha fått när han greps av polis tidigare i år. Nu släpps bilder som visar gripandet, och polisen fruktar kravaller när de sprids. – De slog honom sönder och samman. Han hade märken över hela kroppen och var svullen som. .
Läs mer på News55
Läs mer om:
USA, Nichols

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Spänti , USAinför , släppav , polisinspelning

Fler nyheter från News55

News55 - 15 minuter sedan

TT-FLASH: USA-räntan höjs 0,25 procentenheter

USA:s centralbank Federal Reserve höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent, rapporterar Bloombergs..

News55 - 15 minuter sedan

Federal Reserve höjer styrräntan

USA:s centralbank Federal Reserve höjer styrräntan med 0,25 procentenheter till intervallet 4,75–5,00 procent, rapporterar Bloomberg. Onsdagens räntebesked har beskrivits som Federal Reserves tuffaste beslut under de senaste åren. Centralbanken har i de….

News55 - 15 minuter sedan

Hjälpsändning når terrortärda i Burkina Faso

Armén har levererat mat till en stad i norra Burkina Faso som hållits av militanta islamister i månader, enligt ortsbor och säkerhetskällor. Terrorgrupperna har tidigare placerat ut dynamit under broar och attackerat hjälpkolonner, med svåra följder för….

News55 - 30 minuter sedan

Bestående vikttapp hos unga efter fetmakirurgi

Yngre tonåringar med svår fetma klarar fetmakirurgi minst lika bra som äldre tonåringar. Viktnedgången blir väsentligt större och mer bestående än hos unga tonåringar som får icke-kirurgisk behandling. Slutsatsen dras efter en studie där 50 ungdomar i å….

News55 - 30 minuter sedan

Drunkningsrisk i snorkelmask – återkallas

Fler snorkelmasker för både vuxna och barn återkallas eftersom den inte undersökts ordentligt. Konsumentverket uppmanar konsumenter att omedelbart sluta använda produkten och återförsäljaren erbjuder pengarna tillbaka. Det är X-Trail Full Face Snorkel o….

News55 - 1 timme sedan

Stor polisräd i Brasilien efter mordkomplott

Brasiliansk polis har slagit till i flera delstater mot en kriminell liga som misstänks ha planerat att mörda och kidnappa offentliga tjänstemän. Bland de tilltänkta offren fanns den före detta domaren i ett av landets största korruptionsfall, tillika t….

News55 - 1 timme sedan

Nytt svenskt hastighetsrekord: 245 km/h på skidor

244,93 km/h på skidor. Det är en hastighet som den svenska speedskiåkaren Britta Backlund kom upp i när hon satte nytt svenskt hastighetsrekord i speedski-VM. Hennes snabba åk gjorde även att hon tog hem VM-guldet.

News55 - 1 timme sedan

Svantesson hyllar Lidl – och hoppas på fler

Livsmedelskedjan Lidl får beröm för sitt beslut om att sänka och låsa priset på varor, av finansminister Elisabeth Svantesson (M). Hon hoppas också att fler ska ta efter. "Mycket bra att Lidl går före med att sänka och frysa sina priser på över hundra v….

News55 - 1 timme sedan

Kommunen vill sälja anrika Stora Valla: “Chock”

Degerfors kommun vill sälja allsvenska Degerfors hemmaarena: klassiska Stora Valla. Beskedet fick klubben en och en halv vecka innan den allsvenska premiären. – Vi är chockade över att det kommer utan någon dialog, säger klubbchef Lars Weman.

News55 - 2 timmar sedan

En varg fälld efter skyddsjakt

En varg har skjutits efter att länsstyrelsen beslutat om skyddsjakt i Ovanåkers kommun, skriver SVT Nyheter Gävleborg. En dödfödd kalv var startskottet som till slut ledde till att en vargtik fälldes i området kring Voxna, Homna och Gammel-Homna på tisd….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.