DI > Ekonomi

Friday, 24 March, 10:14

DI - 27 jan 23 kl. 19:32

Kristersson bjuder in partiledare till möteStatsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in oppositionen för överläggningar nästa vecka, skriver Expressen..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Ulf Kristersson, Expressen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Kristersson, bjuderin , partiledaretill , möte

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

EMU: Kombinerat PMI steg till 54,1 mars

Ett snabbestimat över euroområdets kombinerade inköpschefsindex (S&P Global Composite PMI) steg till 54,1 i mars, jämfört med 52,0 föregående månad.  .

DI - 5 minuter sedan

Återstarten av Ringhals 4 försenas igen

Reaktorn vid kärnkraftverket i Ringhals var planerad att vara igång igen söndag den 26 mars. Men på grund av ett läckage från en ventil försenas återstarten nu till den 1 april..

DI - 10 minuter sedan

EU-toppmöte: Bankerna starka – bankunionen behövs

Euroområdets banksystem har stark motståndskraft och tillräckliga reserver. Men euroområdet måste fortsätta genomföra bankunionen och den gemensamma resolutionsfonden fullt ut..

DI - 15 minuter sedan

De bygger Sveriges första vindkraft i trä – premiär i sommar

I sommar får Sverige sitt första vindkraftverk i trä. Att nå dit har tagit många år för Modvion, företaget bakom den nya tekniken. Men redan inom ett par år hoppas man ha en serietillverkning på plats.

DI - 30 minuter sedan

Han lyfter upp skogsbruket i luften

ALUNDA. Striden om skogen blir alltmer intensiv, men bolaget Airforestry kan ha hittat en lösning som gör både industrin och miljövänner nöjda. Efter tio år på forskningsinstitutet Skogforsk fick Olle Gelin nog av den tröga industrin och tog saken i egna händer.

DI - 30 minuter sedan

Nya nedgångar bland europeiska storbankerna

Nya stora kursfall i Europas banksektor noterades på fredagen, där Deutsche Bank hittades i botten av det breda kontinentala indexet Stoxx 600. Även UBS, som i helgen tecknade avtal om att förvärva krisande Credit Suisse, föll tillbaka..

DI - 30 minuter sedan

Proffsens val bland folkaktierna – ser uppsida på 45 procent

Samtidigt som marknaden skakas av bankoro är analytikerkåren positivt inställd till flera av de mest populära aktierna på Stockholmsbörsen, visar Di:s sammanställning.  I en småspararfavorit ser proffsen nu en uppsida på nära 45 procent, medan en annan aktie sticker ut genom att helt slippa säljstämplar. En folkaktie ska dock rasa över 50 procent – om analytikerna får rätt..

DI - 45 minuter sedan

Tysk industri viker – men kombinerade PMI över förväntan

Det tyska näringslivets sammanvägda inköpschefsindex (S&P Global composite PMI) steg till 52,6 i mars, jämfört med 50,7 föregående månad. .

DI - 45 minuter sedan

BOE hotar att höja räntan om priserna fortsätter stiga

Bank of Englands chef Andrew Bailey har varnat företag som höjer priserna för att det riskerar att leda till att den höga inflationen består, vilket drabbar ”de som har det sämst”. .

DI - 45 minuter sedan

Tjänstessektorn lyfte Frankrikes kombinerade PMI

Det franska näringslivets sammanvägda inköpschefsindex (S&P Global composite PMI) steg till 54,0 i mars jämfört med 51,7 föregående månad..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.