DI > Ekonomi

Sunday, 26 March, 23:32

DI - 27 jan 23 kl. 18:43

Nordenbörserna: Vestas ned i KöpenhamnNordens börser handlades mestadels upp på fredagen med Oslobörsen i täten, lyft av bolag inom energisektorn som lyste grönt. Vinx 30 klättrade 0,5 procent till 1.331..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Köpenhamn, Oslobörsen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nordenbörserna, Vestas, nedi , Köpenhamn

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

AI tar världen med storm – så kan svenska företag bli vinnare

AI tar världen med storm och investeringarna i tekniken har på kort tid ökat kraftigt. Men vad används AI till? Vilka bolag använder tekniken?

DI - 2 timmar sedan

Spargurun Günther Mårder lämnar Företagarna

Företagarnas vd Günther Mårder har beslutat att lämna organisationen till hösten. Det berättar han för Dagens industri. ”Det är dags att ta nästa steg”, säger han.

DI - 3 timmar sedan

Israels premiärminister sparkar försvarsministern

Israels premiärminister Benjamin Netanyahu tvingar försvarsminister Yoav Gallant att lämna regeringen..

DI - 3 timmar sedan

Statsskulden skenar när Finland går till valurnorna

HELSINGFORS. Om en vecka går Finland till val. Utgången är oviss, men klart är att slaget vid valurnan såväl som i förhandlingarna efter valet står om landets skenande underskott.

DI - 3 timmar sedan

Näringslivets krav på nästa regering: Minska skulderna

HELSINGFORS. Få ordning på den höga skuldsättningen, stimulera arbete och grön omställning. Det är några av de viktigaste kraven på det finska näringslivets önskelista till de folkvalda inför valet.

DI - 3 timmar sedan

Sannfinländare kan bli Finlands nästa statsminister

HELSINGFORS. Sverigedemokraternas systerparti Sannfinländarna leder nästa regering i grannlandet? Inte alls otänkbart, enligt statsvetarprofessorn Åsa von Schoulz.

DI - 3 timmar sedan

Nära hälften av kommunerna har drabbats av it-attacker

Närmare hälften, 44 procent, av alla regioner och kommuner i Sverige uppger att de varit utsatta för en eller flera misstänkta it-attacker det senaste året..

DI - 3 timmar sedan

EU-chef hotar Belarus med nya sanktioner

Omvärlden reagerar på Rysslands besked att man tänker placera stridsflygplan, som kan bestyckas med kärnvapen, i Belarus. EU:s utrikeschef Josep Borrell hotar med nya sanktioner och Ukraina har bett FN:s säkerhetsråd om ett extrainkallat möte..

DI - 4 timmar sedan

Coop om pris-kritiken: "Vi skor oss inte"

Coop utnyttjar inte de skenande matpriserna, enligt matjättens vd Marie Nygren. Hon ifrågasätter den kritik som Coop fått av LO-basen Susanna Gideonsson. ”Att bara gå och jämföra på hyllkanten blir felaktigt.

DI - 4 timmar sedan

Debatt: Staten bör inte bromsa digitaliseringen

För att Sverige ska bli en ledande technation krävs det att vi ser till möjligheterna med digitalisering inom alla områden. Just nu finns exempel när utvecklingen går i fel riktning, skriver entreprenörer och företrädare i näringslivet. .Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.