DI > Ekonomi

Friday, 24 March, 09:33

DI - 27 jan 23 kl. 17:14

Storposter mäklad i Hemnet motsvarande 1,6 procent av kapitaletTvå storposter på nästan 1,6 miljoner aktier mäklades på eftermiddagen i rapportrasande bostadssajten Hemnet..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Hemnet

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Storposter, mäkladi , Hemnet, motsvarande, 1,6procent av , kapitalet

Fler nyheter från DI

DI - 1 timme sedan

Tui rasar efter besked om nyemission

Resekoncernen TUI:s aktie faller nästan 9 procent i fredagens inledande handel. Kursraset kommer efter det att TUI berättat att koncernen planerar en stor nyemission av aktier..

DI - 15 minuter sedan

Avvaktande andra halvår för Nordic Flanges

Nordic Flanges, som säljer industriella flänslösningar, redovisar ett rörelseresultat för det andra halvåret (juli-december) 2022 på -7,7 miljoner kronor (-1,4)..

DI - 10 minuter sedan

Cary Groups vd till Thules styrelse

Fritidsprouktbolaget Thule föreslår att bilglaskoncernen Cary Groups vd Anders Jensen väljs in i styrelsen i samband med årsstämman den 27 april. Therese Reuterswärd har avböjt omval. Det framgår av stämmokallelsen..

DI - 15 minuter sedan

Wästbygg ska bygga bostadsområde i Lund

Wästbygg har tecknat avtal med Nordr om att uppföra bostadsområdet Teaterkatten i centrala Lund. Ordervärdet uppgår till 162 miljoner kronor. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 15 minuter sedan

Spac-bolaget Hodl köper solpanelbolag

Förvärvsbolaget Hodl Spac har träffat avtal om att förvärva samtliga aktier i Windon. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Wallenberg-vd:ns ersättning höjdes med 10 procent förra året

Johan Forssell, vd för familjen Wallenbergs maktbolag Investor, fick en total ersättning på 33,7 miljoner kronor förra året. Det var en ökning med nästan 10 procent jämfört med året innan..

DI - 30 minuter sedan

Skanska tar finländsk order värd 560 miljoner

Skanska har tecknat ett avtal värt 560 miljoner kronor om att bygga 212 lägenheter och fyra kommersiella lokaler i Helsingfors i Finland. Det framgår av ett pressmeddelande..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen öppnar nedåt

Efter bank- och fastighetspress i USA på torsdagskvällen öppnar Stockholmsbörsen med fallande kurser..

DI - 45 minuter sedan

USA-banker varnar anställda från att ta krisbankers kunder

Flera av USA:s storbanker har utfärdat varningar till sina anställda om att inte utnyttja situationen runt krisande banker och deras stadiga kundutflöde, rapporterar Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Oväntat stort lyft för brittisk detaljhandel

Detaljhandeln i Storbritannien ökade mer än väntat i februari jämfört med månaden före, trots snabbt stigande priser. Försäljningsvolymen ökade med 1,2 procent, enligt statistikbyrån ONS..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.