Corren > Nyheter

Wednesday, 22 March, 17:16

Corren - 27 jan 23 kl. 17:00

Viviane Hagner imponerar med intensitet och attitydNorskt örongodis, rysk briljans och en rejäl symfonisk tegelsten från Finland var de musikaliska paketen vid torsdagskvällens konsert i De Geerhallen. En bra kombo..
Läs mer på Corren
Läs mer om:
Hagner, Finland, De Geerhallen

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Viviane, Hagner, imponerarmed , intensitetoch , attityd

Fler nyheter från Corren

Corren - 5 minuter sedan

44-åring startar nytt restaurangföretag i Mjölby

Oui Space AB har angett följande som verksamhetsbeskrivning: "Caféverksamhet som kan utvecklas till restaurang.".

Corren - 10 minuter sedan

Lidl sänker och fryser priser

Skenande priser på livsmedel belastar hushållen..

Corren - 10 minuter sedan

Beslutet: Ryssland och Belarus fortsatt portade

Ryssland och Belarus portas från alla internationella ishockeytävlingar även kommande säsong. Det meddelar IIHF i ett pressmeddelande. "Ett bra och viktigt beslut", säger Anders Larsson, ordförande på Svenska ishockeyförbundet..

Corren - 2 timmar sedan

Hund på vägen

Hund har kommit upp på vägen och påverkar trafiken i båda riktningarna på E4 vid trafikplats Väderstad, uppger Trafikverket..

Corren - 15 minuter sedan

Så säger kommunen om planerna på nya bostadsområdet

Samrådstiden tog slut i februari 2022. Efter över ett år av utredningar har nu förslaget om hur Rimforsa 1:49 ska bebyggas gått ut på granskning. I redogörelsen för samrådet finns mycket kritik mot planen, men kommunen står på sig..

Corren - 15 minuter sedan

31-åring anklagas för att ha misshandlat okänd person

Två poliser såg när en 31-årig man slog till en person på Ågatan. Nu har 31-åringen åtalats trots att det inte gått att identifiera brottsoffret..

Corren - 15 minuter sedan

Ny plan för nytt bostadsområde i Rimforsa

Byggplanerna på marken Rimforsa 1:49 har väckt mycket känslor. Mer än 40 personer lämnade in sina synpunkter när planförslaget var på samråd. Nu är en korrigerad version ute på vad som kan bli en sista granskning innan politikerna ska ta beslut i frågan..

Corren - 15 minuter sedan

Grunda besluten på kunskap och gällande forskning

Finns det inga alternativ till stora skolenheter betalar jag gärna en krona till i skatt, om kronan oavkortat går till att förbättra förutsättningarna och framtidstron för våra barn och ungdomar, skriver en farmor..

Corren - 15 minuter sedan

Roger byter sax och kam mot pensel och spatel

Efter en lång och framgångsrik frisörkarriär var Roger Svensson på väg in i väggen. Då upptäckte han kraften i konsten och nu är det dags för hans första utställning på galleri..

Corren - 15 minuter sedan

Tusentals kronor dyrare att bo – varje månad

Stigande räntor gör livet tufft för många med bolån. Men än så länge finns det inga tecken på att fler tvingas sälja sin bostad. Det visar en rundringning till några av Linköpings bankkontor..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.