DI > Ekonomi

Wednesday, 22 March, 21:04

DI - 27 jan 23 kl. 16:00

Debatt: Hjälp oss krossa byggbranschens könsnormerByggbransch och politiker kan inte bara prata om arbetslivskriminalitet. Den hårda könssegregering som råder i branschen är en minst lika viktig framtidsfråga. Det skriver Peabcheferna Stefan Danielsson och Lotta Brändström..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Peabcheferna Stefan Danielsson, Lotta Brändström

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Debatt, Hjälposs , krossa, byggbranschens, könsnormer

Fler nyheter från DI

DI - 2 minuter sedan

Efter räntebeskedet: Wall Street avslutade svängig kväll på rött

Få överraskningar – men Jerome Powells presskonferens efter Federal Reserves räntebesked fick ändå USA-börserna att åka bergochdalbana. Tillslut stängde de stora indexen ned..

DI - 15 minuter sedan

Omställningen skapar kaos hos branschorganisationer

Gröna utmanare nekas inträde, befintliga medlemmar hoppar av i protest och nya uppstickare tvekar att gå med i organisationer som ses som bakåtsträvande. Klimatomställningen pressar branschorganisationerna från flera håll, visar Di:s rundringning..

DI - 2 timmar sedan

Tillfälligt ordförandebyte i Vitrolife

Styrelseledamoten Henrik Blomquist föreslås bli tillförordnad ordförande i Vitrolife. Detta sedan nuvarande ordföranden Jón Sigurdsson tillfälligt axlar rollen som vd efter att Thomas Axelsson lämnat bolaget..

DI - 30 minuter sedan

Fed håller kursen i pressat läge

NEW YORK. Federal Reserve försöker hålla kursen genom bankkaoset. Tonen har mjuknat men riktningen – en stram hållning för att strypa inflationen – är densamma..

DI - 1 timme sedan

Boris Johnson nekar till lögner i "partygate"

Storbritanniens tidigare premiärminister Boris Johnson har hörts inför ett utskott i underhuset om sin roll i det så kallade partygate. En trotsig Johnson nekade till att ha ljugit, och hävdade att festerna under pandemin var arbetsmöten..

DI - 1 timme sedan

Snapchat gör tonåringar till experimentverkstad

Snapchat har varit för het på gröten och satt säkerheten åt sidan när de lanserade en ”experimentell och vänlig ai-kompis”. Det skriver Anders Hansen. .

DI - 1 timme sedan

Se över öppenhet efter dramat hos Wallenberg

I julas bröt sig en förvirrad och knivbeväpnad man in i Marcus Wallenbergs herrgård i Sörmland. Wallenberg och hustrun lyckades fly in i fastighetens säkerhetsrum. Mannen hällde då ut tändvätska på golvet och tände på.

DI - 1 timme sedan

Inte för sent att säga ifrån om statsstöd

EU-toppmötet denna torsdag och fredag kommer att handla om Ukraina, energi och konkurrenskraft. Men statsminister Ulf Kristersson bör ta till orda om den statsstödsrusch som kan komma om EU-systemet släpper tyglarna om regelverket. Detta är, vid sidan av kriget i Ukraina, den stora EU-frågan i närtid..

DI - 1 timme sedan

Alimak meddelar att företrädesemissionen har fulltecknats

Alimak meddelar att företrädesemissionen har fulltecknats och bolaget tillförs 2,5 miljarder kronor före avdrag för emissionskostnader..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.