SvD > Ekonomi

Tuesday, 31 January, 02:09

SvD - 10 dec 22 kl. 10:06

Obemannade butiker på frammarschObemannade butiker där du kan handla dygnet runt, sju dagar i veckan. Trenden växer sig nu allt starkare runtom i landet. Exempelvis spår Ica en butiksfördubbling under 2023..
Läs mer på SvD
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Ica

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Obemannade, butiker, frammarsch

Fler nyheter från SvD

SvD - 4 timmar sedan

Röda siffror på Wall Street

SvD - 6 timmar sedan

Motståndet växer mot fler räntehöjningar

Höj inte räntan. Det är budskapet från allt fler ekonomer och samhällsdebattörer inför Riksbankens räntebesked nästa vecka. Ett besked som blir nye chefen Erik Thedéens första.

SvD - 7 timmar sedan

Göran Persson föreslås för omval i Swedbank

Tidigare statsministern Göran Persson föreslås av valberedningen att sitta kvar ytterligare ett år som ordförande för Swedbank..

SvD - 11 timmar sedan

EU vill förenkla för gröna skattelättnader

EU-kommissionen vill göra justeringar i regelverket för statsstöd för att främja gröna investeringar, rapporterar tidningen Financial Times med hänvisning till ett utkast från EU-kommissionen.Åtgärden är ett svar på USA:s nya stora stödpaket till sektorn..

SvD - 16 timmar sedan

Ryanair vänder till vinst

SvD - 17 timmar sedan

Googles nya AI får folk att sjunga halleluja

AI-special! Ska vi låta en handfull techjättar skörda mänsklighetens samlade verk och tjäna massor med pengar?.

SvD - 17 timmar sedan

Lönen mindre värd

SvD - 20 timmar sedan

Rapport: Viktigt kunna döma chefer för "miljömord"

Att göra ekocid – miljömord – till ett internationellt brott jämte krigsbrott och folkmord behövs för att ge ekonomin ett ”säkerhetsräcke”. Och för att hindra att företag som sköter sig missgynnas, enligt en ny rapport.– Du ska inte ha konkurrensfördelar för att du agerar oetiskt, säger Eleanor Sharpston, tidigare generaladvokat vid EU-domstolen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.