DI > Ekonomi

Friday, 27 January, 19:03

DI - 10 dec 22 kl. 09:22

Xoma AB (publ) genomför nyemissionXoma AB (publ) (”Xoma” eller ”Bolaget”) genomför nu en emission, med möjlighet för teckning utan företräde i mån av tillgänglighet, för att accelerera resan ut på marknaden, med en planerad börsnotering våren 2023..
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
AB, Bolaget

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: XomaAB , publ, genomför, nyemission

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Hemnet växer med 21 procent – trots skiftande marknad

Trots boprisfallet lyckas Hemnet att växa – främst tack vare prishöjningar. Men tillväxten räckte inte för att övertyga investerare då aktien rasade med drygt 10 procent på fredagen. ”Vi i Sverige köper för att bo, vi köper inte för att spekulera”, säger Hemnet-vd:n Cecilia Beck-Friis som tror på en ljusning på bostadsmarknaden..

DI - 15 minuter sedan

H&M:s vd: ”Det har varit ett extremläge”

H&M rapporterade ett brutalt vinstras för det fjärde kvartalet och aktien tog en rejäl smäll på fredagen. Enligt vd Helena Helmersson ser man dock en ljusning och hon räknar med att kunna vända situationen i år. ”Utvecklingen går åt rätt håll”, säger hon..

DI - 15 minuter sedan

Nordenbörserna: Vestas ned i Köpenhamn

Nordens börser handlades mestadels upp på fredagen med Oslobörsen i täten, lyft av bolag inom energisektorn som lyste grönt. Vinx 30 klättrade 0,5 procent till 1.331..

DI - 45 minuter sedan

Efter utdelningen: SSAB:s vd lovar fortsatt starka kassaflöden

Trots en massiv nedskrivning på 33 miljarder kronor rusade SSAB-aktien. Efter ett rekordår höjer ståljätten utdelningen med 66 procent och föreslår aktieåterköp. ”Vi kommer att fortsätta generera starka kassaflöden”, säger vd Martin Lindqvist..

DI - 1 timme sedan

Di:s expert: ”Det kan bli en game changer för börsen”

Stockholmsbörsen svajar när rapportfloden nu bjuder på alltfler sura karameller.  ”Det var lite chockartat”, säger Di:s börsexpert Ulf Petersson i Analyspodden om en riktig bokslutsrysare..

DI - 1 timme sedan

Äntligen tas steg för företagarnas villkor

I början av veckan togs ett viktigt beslut som kommer att få betydelse för företagandet i Sverige. Finansminister Elisabeth Svantesson berättade på en presskonferens att en pågående utredning ska få ett tilläggsdirektiv om att entreprenörskap ska främjas, särskilt för små och medelstora företag..

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: Rolls Royce förlorare i London

Europabörsernas större index avslutade mestadels tisdagshandeln över nollstrecket med regionalindexet Stoxx 600 upp 0,2 procent..

DI - 1 timme sedan

Wall Street: Slagigt på börserna – American Express rusar

USA-börserna åker jojo på fredagen och handlas vid 17.45-tiden svensk tid något uppåt..

DI - 1 timme sedan

Stockholmsbörsen stängde upp trots tunga rapportras

Rapportrasande H&M tyngde storbolagsindex men Stockholmsbörsen stängde ändå på plus bland annat tack vare en rejäl rapportuppgång för Autoliv..

DI - 1 timme sedan

Storposter mäklad i Hemnet motsvarande 1,6 procent av kapitalet

Två storposter på nästan 1,6 miljoner aktier mäklades på eftermiddagen i rapportrasande bostadssajten Hemnet..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.