DI > Ekonomi

Friday, 27 January, 17:49

DI - 10 dec 22 kl. 09:07

Analytiker varnar för nya rekord: Då rusar dieselpriset igenFörbud mot rysk diesel riskerar att driva upp priserna till nya rekordnivåer. ”Riskerna är höga, dieselmarknaden kommer tajtas till i Europa när oljan ska fraktas längre sträckor”, säger energianalytikern Samuel Ciszuk. Samtidigt får regeringens åtgärder mot höga bränslepriser hård kritik..
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Europa, Samuel Ciszuk

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Analytiker, varnarför nya , rekord, rusar, dieselpriset, igen

Fler nyheter från DI

DI - just nu

Wall Street: Slagigt på börserna – American Express rusar

USA-börserna åker jojo på fredagen och handlas vid 17.45-tiden svensk tid något uppåt..

DI - 15 minuter sedan

Stockholmsbörsen stängde upp trots tunga rapportras

Rapportrasande H&M tyngde storbolagsindex men Stockholmsbörsen stängde ändå på plus bland annat tack vare en rejäl rapportuppgång för Autoliv..

DI - 30 minuter sedan

Storposter mäklad i Hemnet motsvarande 1,6 procent av kapitalet

Två storposter på nästan 1,6 miljoner aktier mäklades på eftermiddagen i rapportrasande bostadssajten Hemnet..

DI - 1 timme sedan

Invoicery Partners röstade ja till Spactvås bud

Bolagsstämman i Invoicery Partners Sweden, som är näst största ägare i Invoicery Int vilket spac-bolaget Spactvå i december kom överens om att förvärva, har på bolagsstämma beslutat att acceptera budet från spotlight-listade Spactvå..

DI - 1 timme sedan

Stora tekniska problem hos Swedbank

Swedbank har stora tekniska problem. Bland annat är det svårt att komma in på bankens hemsida och att logga in för att genomföra betalningar. Problemen upptäcktes på fredagseftermiddagen, skriver Dagens Nyheter..

DI - 1 timme sedan

Trots glädjeskuttet – vd ser fortsatta hot mot lönsamheten

Autolivaktien tog ett glädjeskutt på fredagen efter att bilsäkerhetsjätten för första gången på sex kvartal nått en tvåsiffrig marginal. En stabilare och högre global bilproduktion krävs dock för att nå marginalmålet, enligt vd Mikael Bratt. ”Det vi gör för att gå mot 12 procent i marginal fungerar”, säger han dock om bolagets underliggande utveckling..

DI - 1 timme sedan

Svagare inflation i USA bäddar fint för Fed

NEW YORK. Den amerikanska inflationen sjönk i december till den lägsta nivån sedan hösten 2021. Utfallet var helt i linje med förväntningarna och bäddar för en mindre räntehöjning från Federal Reserve nästa vecka..

DI - 1 timme sedan

Debatt: Hjälp oss krossa byggbranschens könsnormer

Byggbransch och politiker kan inte bara prata om arbetslivskriminalitet. Den hårda könssegregering som råder i branschen är en minst lika viktig framtidsfråga. Det skriver Peabcheferna Stefan Danielsson och Lotta Brändström..

DI - 2 timmar sedan

Coegin Pharma-bolag rapporterar ”lovande resultat”

Coegin Pharmas portföljbolag Reccura Therapeutics rapporterar ”ytterligare lovande prekliniska forskningsresultat”, efter att i oktober 2022 ha rapporterat positiva forskningsdata som bekräftade att huvudkandidaten AVX001 har potential som ett framtida behandlingsalternativ för basalcellscancer (BCC). .

DI - 2 timmar sedan

Störningar hos Swedbank – går inte att nå hemsidan

Swedbank har drabbats av någon slags störning som gör det omöjligt att logga in via hemsidan på fredagseftermiddagen. Appen ser dock ut att fungera normalt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.