DI > Ekonomi

Wednesday, 28 February, 13:09

DI - 08 dec 22 kl. 12:41

Carnegie internmäklar storpost i RaysearchTre poster om totalt 740.000 B-aktier i Raysearch internmäklades av Carnegie under torsdagsförmiddagen. Det framgår av Infronts avslutsstatistik..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Raysearch, Carnegie, Infronts

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Carnegie, internmäklar, storposti , Raysearch

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

EU-beslut: 15-åringar ska inte få kör A-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra 45 kilometer i timmen..

DI - 15 minuter sedan

EU-beslut: 15-åringar får inte köra A-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor. I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra högst 45 kilometer i timmen..

DI - 30 minuter sedan

Mildef tecknar ramavtal med BAE Systems Bofors

Mildef, som tillverkar taktisk it och hårdvara för försvars- och säkerhetsindustrin, har tecknat ett tioårigt ramavtal med BAE Systems Bofors gällande kommande leveranser av Mildefs hårdvara till artillerisystemet Archer..

DI - 45 minuter sedan

Pensionsgruppen: Avgiftsnivån ska ses över

Pensionsgruppen har enats om att en översyn ska göras av nivån för avgiften i det allmänna pensionssystemet samt om en så kallad gas ska införas..

DI - 45 minuter sedan

Kabes aktie sjunker efter vinstminskning – utdelningen oförändrad

Husvagns- och husbilsföretaget Kabe sjunker på börsen efter sin kvartalsrapport, som visade en vinst- och omsättningsminskning under det fjärde kvartalet. Utdelningen behålls oförändrad..

DI - 1 timme sedan

Tandvård i förändring: TLV rapporterar

En ny rapport från Tandvårds- och läkemedelsförmånsverket (TLV) har belyst utmaningarna inom tandvårdssektorn som uppstått till följd av covid-19-pandemin, inklusive en minskning av tandvårdsproduktionen. Som en aktör inom tandblekning och oral hälsa, understryker Tandblekning.dental vikten av att inte försumma tandvården under dessa tider..

DI - 1 timme sedan

Aleksej Navalnyj begravs på fredag

Aleksej Navalnyj kommer att begravas på fredag 1 mars. Begravningsceremonin sker i en kyrka i Moskva, meddelar hans talesperson på X..

DI - 1 timme sedan

Haypp efter insynsförsäljningarna: ”Bidrar till breddad ägarbas”

Nättobakshandlaren Haypps aktie backar på onsdagsbörsen, efter att ha rusat hittills i år och där vd är den senaste i raden av toppchefer som säljer aktier. Bolaget förklarar nu den senaste tidens insynsförsäljningar för Nyhetsbyrån Direkt..

DI - 1 timme sedan

MP-toppens besked: Vill inte bli nytt språkrör

Miljöpartiets klimatpolitiska talesperson Elin Söderberg har pekats ut som en av favoriterna till att ta över som nytt språkrör efter Märta Stenevi. Men i en intervju med Di ger hon beskedet att hon säger nej till uppdraget..

DI - 1 timme sedan

Region Östergötland varslar 900 anställda

Regionstyrelsen i Region Östergötland har fattat ett beslut om att varsla 900 anställda. Bakgrunden är det allvarliga ekonomiska läget i regionen..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.