DI > Ekonomi

Saturday, 28 January, 01:29

DI - 07 dec 22 kl. 11:20

Sparpaket på Ica Sverige – 200 tjänster försvinner



Dagligvarujätten Ica Sverige lanserar ett effektiviseringsprogram som väntas leda till besparingar på omkring 1 miljard kronor om året samt att antalet anställda minskar med omkring 200 positioner. Det framgår av ett pressmeddelande. .
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Ica Sverige

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sparpaket, Ica, Sverige, 200, tjänster, försvinner

Fler nyheter från DI

DI - 2 timmar sedan

Efter kritiken – fastighetsvärden vänder om hyrorna

Företagare i Gamla stan larmar om att butiker går under av den stora hyresökning som började gälla i januari. Fastighetsägare har hittills korsat armarna och pekat på gällande avtal. Nu meddelar en bostadsrättsförening att man slopar höjningen för de butiker som hyr lokal i föreningen.

DI - 3 timmar sedan

Maha Energy: Fått godkännande att sälja dotterbolag i Brasilien

Oljebolaget Maha Energy meddelar att den brasilianska konkurrensmyndigheten (CADE) har godkänt försäljningen av bolagets brasilianska dotterbolag..

DI - 3 timmar sedan

Wall Street avrundar stark vecka med uppgångar

USA-börserna avslutade en stark vecka med uppgångar även på fredagen. Teknik och telekom var bland de bäst presterande sektorerna medan energisektorn tappade..

DI - 4 timmar sedan

Indisk miljardär rasar på ”rikast-listan” efter blankarrapport

Attacken mot indiska Adani Group har utvecklat sig till en mardröm för dess ägare, mångmiljardären Gautam Adani. 500 miljarder kronor har gått upp i rök och nu tvekar marknaden när hans grupp går med håven..

DI - 5 timmar sedan

Wall Street-jättens vd får 103 miljoner mindre i lön

2022 var ett uselt år med sjunkande vinster för Goldman Sachs. Det sätter avtryck i vd David Solomons, visserligen alltjämt tjocka, plånbok, skriver CNBC..

DI - 8 timmar sedan

Mäklade Hemnet-poster överensstämmer med tidigare storägarens innehav

Ett antal storposter på över 2 miljoner aktier, motsvarande 1,99 procent av kapitalet, mäklades på eftermiddagen i bostadssajten Hemnet. Antalet aktier överensstämmer nästan exakt med en tidigare storägares nuvarande innehav, enligt Holdings..

DI - 5 timmar sedan

Landslagsstjärna trogen Di-läsare: ”Ekonomi ett intresse”

Den svenska handbollsstjärnan Jim Gottfridsson oturliga skada gör att han missar de avgörande matcherna handbolls-VM. Som tröst vill därför Dagens industri muntra upp landslagets ekonomi- och börsintresserade spelmotor med en årsprenumeration på tidningen..

DI - 5 timmar sedan

Debatt: Samarbete för att stoppa nya våldsvågor

Det urspårade gängvåldet med skjutningar och sprängningar i Stockholmsregionen kräver extraordinära åtgärder. Nu krävs krafttag lokalt, regionalt och nationellt för att återta kontrollen över Stockholm, skriver Christofer Fjellner (M) och Irene Svenonius (M)..

DI - 5 timmar sedan

Kristersson bjuder in partiledare till möte

Statsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in oppositionen för överläggningar nästa vecka, skriver Expressen..

DI - 5 timmar sedan

Politikerna måste avslöja populismen

Det räcker inte med Nato-ansökan och försvar av yttrandefriheten. Ska Sverige göra upp med historien måste politikerna också avslöja populismen..



Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.