DI > Ekonomi

Thursday, 02 February, 13:12

DI - 07 dec 22 kl. 10:10

Cementas tillstånd var lagligtRegeringens tillfälliga tillstånd för Cementas kalkbrytning strider inte mot lagen, enligt Högsta förvaltningsdomstolen..
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Cementas, Högsta

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Cementas, tillståndvar , lagligt

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Den brittiska centralbanken höjer styrräntan med 50 punkter

Den brittiska centralbanken höjde på torsdagen styrräntan med 50 punkter till 4,00 procent..

DI - 15 minuter sedan

”Du kliver in en dag, sedan har det plötsligt gått 23 år”

Efter 23 år har Ola Rollén lämnat vd-posten på sitt succébolag Hexagon. Det är en före detta burdus ledare som säger sig ha fått chefsansvar för tidigt, prioriterat arbetet främst och som äkta make rekommenderades av parterapeuten att gå i ensam terapi. ”Du blir inte lyckligare av mer pengar, men du blir i någon mening friare”, konstaterar han..

DI - 15 minuter sedan

Eli Lillys resultat bättre än analytikernas prognos

Det amerikanska läkemedelsbolaget Eli Lilly redovisar ett justerat resultat per aktie på 2,09 dollar för det fjärde kvartalet 2022..

DI - 15 minuter sedan

Honeywell backar i förhandeln – resultat och intäkter något under estimaten

Det amerikanska industrikonglomeratet Honeywell redovisar ett justerat resultat per aktie på 2,52 dollar för det fjärde kvartalet 2022..

DI - 30 minuter sedan

Merck spår lägre helårsresultat 2023 än väntat – aktien backar i förhandeln

Det amerikanska läkemedelsbolaget Merck redovisar ett justerat resultat per aktie på 1,62 dollar för det fjärde kvartalet 2022..

DI - 30 minuter sedan

Norska laxbolag faller – finansministern dementerar spekulationer

Norska laxbolag faller på Oslobörsen efter att finansminister Tygve Slagsvold Vedum dementerat mediaspekulationer om att den föreslagna laxskatten kommer att bli lägre än det ursprungliga förslaget på 40 procent.  .

DI - 1 timme sedan

Bättre resultat än väntat för Valmet

Det finländska verkstadsbolaget Valmet redovisar ett jämförbart ebita-resultat på 196 miljoner euro för det fjärde kvartalet 2022. Infronts prognossammanställning, baserat på upp till åtta prognoser, indikerade ett jämförbart ebita-resultat 181 miljoner euro..

DI - 1 timme sedan

Cargotec rapportfaller på Helsingforsbörsen

Det finländska verkstadsföretaget Cargotec backade på Helsingforsbörsen efter att bolaget lagt fram sin bokslutsrapport på torsdagsmorgonen. .

DI - 1 timme sedan

Experten efter Fed: ”Man ska sitta med mycket börs nu”

Stockholmsbörsen rusar på torsdagen efter Fed-beskedet och en rad starka rapporter. Men börsen har mer att ge, säger Erik Pensers kapitalförvaltningschef Jonas Thulin, som passar på att ge en känga åt alla börspessimister.  ”Det är kardinalfel att missa den här studsen.

DI - 1 timme sedan

Maskinorderingången i Tyskland föll med 18 procent i december

Orderingången på maskiner och anläggningar från tyska företag sjönk 18 procent i december, jämfört med motsvarande månad ett år tidigare. Det visar inflationsjusterad statistik från branschorganisationen VDMA..

Pressen.se i Sociala medier

Pressen på facebook Nyhetspressen på Twitter

Liknande Nyheter
Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.