Vestmanlands Läns Tidning > Nyheter

Saturday, 28 January, 05:39

Vestmanlands Läns Tidning - 07 dec 22 kl. 08:42

Högerextremister planerade kupp – 25 gripnaMinst 25 personer har gripits vid en serie tillslag mot en högerextremistisk "terrorgrupp" på flera platser i Tyskland tidigt på onsdagen..
Läs mer på Vestmanlands Läns Tidning
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Tyskland

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Högerextremister, planerade, kupp25 , gripna

Fler nyheter från Vestmanlands Läns Tidning

Vestmanlands Läns Tidning - 2 timmar sedan

Tre döda efter skyfall i Auckland

Vestmanlands Läns Tidning - 45 minuter sedan

Ukrainsk ståupp – med humor som vapen

Går det att skämta om elavbrott, larm och alla påtvingade timmar i skyddsrum?.

Vestmanlands Läns Tidning - 45 minuter sedan

Hus på 132 kvadratmeter från 1956 sålt i Västerås – priset: 5 350 000 kronor

Försäljningen av huset på Jakobsgatan 32 i Västerås är nu klar. Nya ägare blir Esther Viola och Andreas Hüls, 43 och 44 år, som köper fastigheten av Attila Georg och Anna Elisabet Flamborg. Husets byggår är 1956 och det har en boyta på 132 kvadratmeter.

Vestmanlands Läns Tidning - 1 timme sedan

Svenske Norrman halkar efter på PGA-touren

Svensken Vincent Norrman tappade natten till lördag sin delade fjärdeplats som han hade efter två dagars spel i PGA-tävlingen i Torrey Pines utanför San Diego Kalifornien. Efter den tredje dagens spel har Norrman med sin 77-runda halkat ned till en delad 39:e plats..

Vestmanlands Läns Tidning - 1 timme sedan

Ukraina: Ryssland laddar för årsdagsoffensiv

Moskva förbereder sig för en ny offensiv i Ukraina den 24 februari, det vill säga på årsdagen av Rysslands invasion av Ukraina. Det säger Oleksij Danilov, ledare för Ukrainas nationella säkerhets- och försvarsråd..

Vestmanlands Läns Tidning - 1 timme sedan

Tryckte ner kvinnas huvud i bäck – man åtalas

Den 30-årige mannen tvingade med sig en kvinna han barn med till en bäck och tryckte ner hennes huvud. Nu åtalas han för människorov, rapporterar SVT Nyheter Jämtland..

Vestmanlands Läns Tidning - 1 timme sedan

Nya ägare till radhus i Västerås – prislappen: 2 660 000 kronor

Försäljningen av fastigheten på adressen Spikverksgatan 190 i Västerås är nu klar. Nya ägare är Rozhan Mohammed Mahmood Mahmod, 26, och Rashad Rahman Hussin, 37, och säljare är Kurt Lennart och Saida Juliana Tordenhag. Det 132 kvadratmeter stora radhuset är byggt 1974.

Vestmanlands Läns Tidning - 1 timme sedan

123 kvadratmeter stort hus i Västerås sålt till nya ägare

Fastigheten på adressen Torvtaksvägen 40 i Västerås har fått nya ägare. Köpare är Jaklin och Nils Andreas Englund, 39 och 47 år, och säljare är Sinnika Maud Iréne Storgård och Kjell Ingvar Storgård. Köpet blev klart i januari 2023 och priset blev 4 900 000 kronor.

Vestmanlands Läns Tidning - 1 timme sedan

86 kvadratmeter stort hus i Irsta, Västerås sålt till nya ägare

3 050 000 kronor fick Maria Elina Jensvang, 43, och David Elias Pantzar, 41, ge för huset på Ullvigatan 23 i Irsta, Västerås. Huset har en boyta på 86 kvadratmeter. Köpet från säljaren Karl Denis Pettersson blev klart i november 2022..

Vestmanlands Läns Tidning - 1 timme sedan

Nya ägare till villa i Irsta, Västerås – 3 300 000 kronor blev priset

Saman Hassan Mahmoud, 56, och Gashaw Saleh Ibrahim, 46, har köpt kedjehuset på adressen Volundsgatan 7 i Irsta, Västerås av säljaren Tapio Bror och Lena Annica Sirvonen. Köpesumman blev 3 300 000 kronor och de nya ägarna tog över huset i januari 2023..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.