DI > Ekonomi

Friday, 27 January, 19:27

DI - 07 dec 22 kl. 08:38

Skuldbördan fortsatt stor trots BHG:s miljardinjektionerSkuldberget blev ohanterligt och nu tar BHG in mer kapital. Under 2021 och 2022 har e-handlaren tagit in cirka 3,4 miljarder kronor. Men skulderna är fortfarande höga och några nya förvärv är inte att räkna med. .
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
BHG

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Skuldbördanfortsatt , stortrots , BHG:s, miljardinjektioner

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Bolagens guldregn över aktieägarna

Börsbolagens vinsttrend försvagades under det fjärde kvartalet samtidigt som utdelningen till aktieägarna ökar. Det är tendensen hos de 24 storbolag som hittills presenterat bokslut. Men variationen mellan bolagen är ovanligt stor..

DI - 15 minuter sedan

Är Wallenberg beredd att sälja sitt sänke?

Bilden av Boschs intåg som näst största ägare har inte klarnat nämnvärt efter pressmeddelandet från Husqvarna. Bosch beskriver draget som ett steg i ett förstärkt partnerskap, med den ena partnern verkar helt oinformerad om planen. Det finns flera möjliga alternativ för vad tyskarnas intentioner är..

DI - 30 minuter sedan

Hemnet växer med 21 procent – trots skiftande marknad

Trots boprisfallet lyckas Hemnet att växa – främst tack vare prishöjningar. Men tillväxten räckte inte för att övertyga investerare då aktien rasade med drygt 10 procent på fredagen. ”Vi i Sverige köper för att bo, vi köper inte för att spekulera”, säger Hemnet-vd:n Cecilia Beck-Friis som tror på en ljusning på bostadsmarknaden..

DI - 30 minuter sedan

H&M:s vd: ”Det har varit ett extremläge”

H&M rapporterade ett brutalt vinstras för det fjärde kvartalet och aktien tog en rejäl smäll på fredagen. Enligt vd Helena Helmersson ser man dock en ljusning och hon räknar med att kunna vända situationen i år. ”Utvecklingen går åt rätt håll”, säger hon..

DI - 45 minuter sedan

Nordenbörserna: Vestas ned i Köpenhamn

Nordens börser handlades mestadels upp på fredagen med Oslobörsen i täten, lyft av bolag inom energisektorn som lyste grönt. Vinx 30 klättrade 0,5 procent till 1.331..

DI - 1 timme sedan

Efter utdelningen: SSAB:s vd lovar fortsatt starka kassaflöden

Trots en massiv nedskrivning på 33 miljarder kronor rusade SSAB-aktien. Efter ett rekordår höjer ståljätten utdelningen med 66 procent och föreslår aktieåterköp. ”Vi kommer att fortsätta generera starka kassaflöden”, säger vd Martin Lindqvist..

DI - 1 timme sedan

Di:s expert: ”Det kan bli en game changer för börsen”

Stockholmsbörsen svajar när rapportfloden nu bjuder på alltfler sura karameller.  ”Det var lite chockartat”, säger Di:s börsexpert Ulf Petersson i Analyspodden om en riktig bokslutsrysare..

DI - 1 timme sedan

Äntligen tas steg för företagarnas villkor

I början av veckan togs ett viktigt beslut som kommer att få betydelse för företagandet i Sverige. Finansminister Elisabeth Svantesson berättade på en presskonferens att en pågående utredning ska få ett tilläggsdirektiv om att entreprenörskap ska främjas, särskilt för små och medelstora företag..

DI - 1 timme sedan

Europabörserna: Rolls Royce förlorare i London

Europabörsernas större index avslutade mestadels tisdagshandeln över nollstrecket med regionalindexet Stoxx 600 upp 0,2 procent..

DI - 1 timme sedan

Wall Street: Slagigt på börserna – American Express rusar

USA-börserna åker jojo på fredagen och handlas vid 17.45-tiden svensk tid något uppåt..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.