News55 > Nyheter

Thursday, 02 February, 09:53

News55 - 07 dec 22 kl. 08:24

Hushållen drog åt svångremmen i oktoberHushållens konsumtion minskade i oktober jämfört med september, enligt färsk statistik från Statistiska centralbyrån, SCB. Minskningen är 0,3 procent. Framför allt är det detaljhandeln med livsmedel och drycker som gör att totalsiffran blir lägre. Jämfö. .
Läs mer på News55
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
Statistiska, SCB

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Hushållen, drogåt , svångremmeni , oktober

Fler nyheter från News55

News55 - 5 minuter sedan

Humana har lämnat in överklagan

Det privata vårdbolaget Humana har till Förvaltningsrätten i Stockholm överklagat IVO:s beslut att dra in bolagets tillstånd att bedriva assistansverksamhet. Humana begär också av domstolen ett inhibitionsbeslut, det vill säga ett skyndsamt agerande att….

News55 - 15 minuter sedan

Uppgifter: Zlatan gör comeback nästa vecka

Comebacken närmar sig för Zlatan Ibrahimovic. I alla fall om man ska tro italienska Corriere della Sera. Enligt tidningens uppgifter är Ibrahimovic inställd på att få hoppa in i Milans Serie A-match mot Torino nästa fredag, vilket i så fall skulle bli 4….

News55 - 15 minuter sedan

Vattenfalls kunder kan få chockräkning

Tusentals kunder hos Vattenfall kan bli utan elräkning eftersom det saknas mätvärden att beräkna kostnaden på, uppger SVT Uppsala. Nästa faktura kommer därför sannolikt att bli högre än vanligt, något Vattenfall uppmanar sina kunder att ta höjd för. – D….

News55 - 5 timmar sedan

En person anhållen för mordförsök i Linköping

En person är anhållen misstänkt för mordförsök efter att en man hittats skottskadad i Linköping under onsdagskvällen. En man i 30-årsåldern vårdas på sjukhus med skottskador efter händelsen i området Vimanshäll i Linköping vid 21-tiden. – Mannen har int….

News55 - 15 minuter sedan

Finsk majoritet för att gå vidare utan Sverige

Majoriteten av finländarna är redo att gå med i Nato – utan Sverige, enligt en undersökning, gjord av det finska opinionsinstitutet Taloustutkimus. Enligt undersökningen, som publiceras i den finska dagstidningen Ilta-Sanomat, vill majoriteten av finlän….

News55 - 3 timmar sedan

Rapportlyft för Nordea

Storbanken Nordea tar marknadsandelar, vinsten ökar mer än väntat och utdelningen höjs med 16 procent mot i fjol, enligt bokslutet för 2022. Aktien lyfter med drygt 1 procent efter rapporten och ligger därmed på plus 12 procent sedan årsskiftet. Räntene….

News55 - 30 minuter sedan

EU-topparna på plats i Kiev

Toppmöte och vackra ord om stöd är att vänta när EU:s främsta företrädare nu anländer till Kiev. Men några klara tidslöften om medlemskap blir det inte. Kommissionsordförande Ursula von der Leyen kom i morse med tåget till den ukrainska huvudstaden.

News55 - 2 timmar sedan

Electrolux rasar på stigande börs

Den amerikanska räntebeskedet i går kväll satte rejäl fart på USA-börserna. Här hemma tar Stockholmsbörsen rygg när handeln öppnar på morgonen. För Electrolux blev det däremot en tung start.

News55 - 45 minuter sedan

Österrike utvisar fyra ryska diplomater

Österrike har beslutat att utvisa fyra av Rysslands diplomater i landet. Utrikesdepartementet i Wien meddelar att diplomaterna har agerat på ett vis som inte är förenligt med den status de har i landet, utan att gå in närmare på vad, rapporterar bland a….

News55 - 6 timmar sedan

Raketer och nya flyganfall – fokus på fångar

Som ett svar på palestinsk raketbeskjutning har Israel genomfört flera flyganfall mot Gazaremsan. Målen var anläggningar tillhörande Hamas väpnade gren, enligt Israels militär. Spänningarna fortsätter att öka, den senaste tvistepunkten rör palestinska f….Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.