DI > Ekonomi

Friday, 27 January, 18:08

DI - 07 dec 22 kl. 08:14

Större överskott än väntat i statens betalningarStatens betalningar resulterade i ett överskott på 36,7 miljarder kronor i november. Riksgäldens egen prognos pekade mot ett överskott på 28,7 miljarder kronor. .
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Större överskottän , väntati , statens, betalningar

Fler nyheter från DI

DI - 3 minuter sedan

Di:s expert: ”Det kan bli en game changer för börsen”

Stockholmsbörsen svajar när rapportfloden nu bjuder på alltfler sura karameller.  ”Det var lite chockartat”, säger Di:s börsexpert Ulf Petersson i Analyspodden om en riktig bokslutsrysare..

DI - 3 minuter sedan

Äntligen tas steg för företagarnas villkor

I början av veckan togs ett viktigt beslut som kommer att få betydelse för företagandet i Sverige. Finansminister Elisabeth Svantesson berättade på en presskonferens att en pågående utredning ska få ett tilläggsdirektiv om att entreprenörskap ska främjas, särskilt för små och medelstora företag..

DI - 15 minuter sedan

Europabörserna: Rolls Royce förlorare i London

Europabörsernas större index avslutade mestadels tisdagshandeln över nollstrecket med regionalindexet Stoxx 600 upp 0,2 procent..

DI - 15 minuter sedan

Wall Street: Slagigt på börserna – American Express rusar

USA-börserna åker jojo på fredagen och handlas vid 17.45-tiden svensk tid något uppåt..

DI - 30 minuter sedan

Stockholmsbörsen stängde upp trots tunga rapportras

Rapportrasande H&M tyngde storbolagsindex men Stockholmsbörsen stängde ändå på plus bland annat tack vare en rejäl rapportuppgång för Autoliv..

DI - 1 timme sedan

Storposter mäklad i Hemnet motsvarande 1,6 procent av kapitalet

Två storposter på nästan 1,6 miljoner aktier mäklades på eftermiddagen i rapportrasande bostadssajten Hemnet..

DI - 1 timme sedan

Invoicery Partners röstade ja till Spactvås bud

Bolagsstämman i Invoicery Partners Sweden, som är näst största ägare i Invoicery Int vilket spac-bolaget Spactvå i december kom överens om att förvärva, har på bolagsstämma beslutat att acceptera budet från spotlight-listade Spactvå..

DI - 1 timme sedan

Stora tekniska problem hos Swedbank

Swedbank har stora tekniska problem. Bland annat är det svårt att komma in på bankens hemsida och att logga in för att genomföra betalningar. Problemen upptäcktes på fredagseftermiddagen, skriver Dagens Nyheter..

DI - 1 timme sedan

Trots glädjeskuttet – vd ser fortsatta hot mot lönsamheten

Autolivaktien tog ett glädjeskutt på fredagen efter att bilsäkerhetsjätten för första gången på sex kvartal nått en tvåsiffrig marginal. En stabilare och högre global bilproduktion krävs dock för att nå marginalmålet, enligt vd Mikael Bratt. ”Det vi gör för att gå mot 12 procent i marginal fungerar”, säger han dock om bolagets underliggande utveckling..

DI - 1 timme sedan

Svagare inflation i USA bäddar fint för Fed

NEW YORK. Den amerikanska inflationen sjönk i december till den lägsta nivån sedan hösten 2021. Utfallet var helt i linje med förväntningarna och bäddar för en mindre räntehöjning från Federal Reserve nästa vecka..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.