DI > Ekonomi

Friday, 27 January, 19:47

DI - 07 dec 22 kl. 07:53

Sänkt rekommendation för SKF – här är dagens rekarMorgan Stanley sänker sin rekommendation för SKF och Swedbank får en höjd riktkurs av Carnegie. Här är onsdagens riktkurs- och rekommendationsförändringar..
Läs mer på DI
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
SKF, Stanley, Swedbank, Carnegie

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Sänkt, rekommendationför , SKFhär är , dagens, rekar

Fler nyheter från DI

DI - 10 minuter sedan

Debatt: Samarbete för att stoppa nya våldsvågor

Det urspårade gängvåldet med skjutningar och sprängningar i Stockholmsregionen kräver extraordinära åtgärder. Nu krävs krafttag lokalt, regionalt och nationellt för att återta kontrollen över Stockholm, skriver Christofer Fjellner (M) och Irene Svenonius (M)..

DI - 15 minuter sedan

Kristersson bjuder in partiledare till möte

Statsminister Ulf Kristersson (M) bjuder in oppositionen för överläggningar nästa vecka, skriver Expressen..

DI - 15 minuter sedan

Politikerna måste avslöja populismen

Det räcker inte med Nato-ansökan och försvar av yttrandefriheten. Ska Sverige göra upp med historien måste politikerna också avslöja populismen..

DI - 30 minuter sedan

Bolagens guldregn över aktieägarna

Börsbolagens vinsttrend försvagades under det fjärde kvartalet samtidigt som utdelningen till aktieägarna ökar. Det är tendensen hos de 24 storbolag som hittills presenterat bokslut. Men variationen mellan bolagen är ovanligt stor..

DI - 45 minuter sedan

Är Wallenberg beredd att sälja sitt sänke?

Bilden av Boschs intåg som näst största ägare har inte klarnat nämnvärt efter pressmeddelandet från Husqvarna. Bosch beskriver draget som ett steg i ett förstärkt partnerskap, med den ena partnern verkar helt oinformerad om planen. Det finns flera möjliga alternativ för vad tyskarnas intentioner är..

DI - 1 timme sedan

Hemnet växer med 21 procent – trots skiftande marknad

Trots boprisfallet lyckas Hemnet att växa – främst tack vare prishöjningar. Men tillväxten räckte inte för att övertyga investerare då aktien rasade med drygt 10 procent på fredagen. ”Vi i Sverige köper för att bo, vi köper inte för att spekulera”, säger Hemnet-vd:n Cecilia Beck-Friis som tror på en ljusning på bostadsmarknaden..

DI - 1 timme sedan

H&M:s vd: ”Det har varit ett extremläge”

H&M rapporterade ett brutalt vinstras för det fjärde kvartalet och aktien tog en rejäl smäll på fredagen. Enligt vd Helena Helmersson ser man dock en ljusning och hon räknar med att kunna vända situationen i år. ”Utvecklingen går åt rätt håll”, säger hon..

DI - 1 timme sedan

Nordenbörserna: Vestas ned i Köpenhamn

Nordens börser handlades mestadels upp på fredagen med Oslobörsen i täten, lyft av bolag inom energisektorn som lyste grönt. Vinx 30 klättrade 0,5 procent till 1.331..

DI - 1 timme sedan

Efter utdelningen: SSAB:s vd lovar fortsatt starka kassaflöden

Trots en massiv nedskrivning på 33 miljarder kronor rusade SSAB-aktien. Efter ett rekordår höjer ståljätten utdelningen med 66 procent och föreslår aktieåterköp. ”Vi kommer att fortsätta generera starka kassaflöden”, säger vd Martin Lindqvist..

DI - 1 timme sedan

Di:s expert: ”Det kan bli en game changer för börsen”

Stockholmsbörsen svajar när rapportfloden nu bjuder på alltfler sura karameller.  ”Det var lite chockartat”, säger Di:s börsexpert Ulf Petersson i Analyspodden om en riktig bokslutsrysare..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.