SvD > Nyheter

Friday, 01 March, 22:27

SvD - 07 dec 22 kl. 06:45

Bombdåd mot polisstation i Indonesien
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Indonesien

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Bombdådmot , polisstationi , Indonesien

Fler nyheter från SvD

SvD - 15 minuter sedan

Datorjätte rusade på stigande New York-börs

New York-börsen fortsatte uppåt på handelsveckans sista dag efter att flera av de ledande indexen nått nya rekordnivåer redan på torsdagen..

SvD - 15 minuter sedan

”Jag planerar att äta Big Macs tills jag dör”

Han har ätit flest Big Macs i hela världen och tuggar fortsatt. Men hur mår man efter att ha ätit 34 000 burgare? Amerikanen Don Gorske vet..

SvD - 1 timme sedan

Kritiken från väst ökar efter ”blodbadet” i Gaza

Över hundra personer dog i samband med att en hjälpkonvoj nådde Gaza stad i torsdags. Flera västledare fördömer nu det man de kallar ett ”blodbad” i Gaza och kräver svar. Sviktar det västliga stödet för Israel?.

SvD - 2 timmar sedan

Lägre risk för hjärtat efter vaccindos tre

Risken för att drabbas av hjärtmuskelinflammation i samband med covidvaccination är lägre efter en påfyllnadsdos än efter de två grundläggande doserna, visar en ny studie..

SvD - 2 timmar sedan

Kates frånvaro skapar oro i Storbritannien

Spekulationer om prinsessan Kates frånvaro från offentligheten och kung Charles III:s cancerdiagnos skapar oro bland britterna för vem som ska representera det brittiska kungahuset..

SvD - 2 timmar sedan

”Begränsa Tiktok kraftigt i Europa”

Tiktok utgör en perfekt spridnings­källa för desinformation och påverkans­kampanjer. Mer behöver göras för att försvara Europa mot den säkerhetsrisk som appen utgör, skriver Simona Mohamsson, L..

SvD - 2 timmar sedan

Är vi fortfarande spiritister innerst inne?

För drygt 100 år sedan var spiritism och privata seanser högsta modet – inte minst i Stockholms kulturkretsar. En ny avhandling finner en förklaring i den framväxande polariseringen mellan vetenskap och religion. I dag rapporteras åter om en utbredd andetro..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.