DI > Ekonomi

Friday, 01 March, 22:00

DI - 07 dec 22 kl. 06:41

Morgonkoll: Blandat på AsienbörsernaUtvecklingen på Asienbörserna är blandad efter nedgångarna på Wall Street. Hongkongbörsen stiger med teknikbolag som vinnare. Tokyobörsen backar..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Asienbörserna, Wall Street

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Morgonkoll, Blandat, Asienbörserna

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Reddit siktar på värdering upp till 6,5 miljarder dollar

Det sociala mediebolaget Reddit siktar på en värdering på upp till 6,5 miljarder dollar vid bolagets stundande börsintroduktion. Det är dock betydligt lägre än vad bolaget värderades till för några år sedan, rapporterar Wall Street Journal..

DI - 30 minuter sedan

Bakslag för Astra Zeneca i amerikansk domstol

Läkemedelsjätten Astra Zeneca fick avslag på sitt försök att stoppa det amerikanska sjukförsäkringsprogrammet Medicares nya makt att förhandla om läkemedelspriser. Det rapporterar CNBC..

DI - 45 minuter sedan

Uppgifter: Fisker i samtal med Nissan om partnerskap

Den japanska biltillverkaren Nissan är i långt gånga förhandlingar om att investera i den amerikanska elbilstillverkaren Fisker, som rasar kraftigt på New York-börsen under fredagen, rapporterar nyhetsbyrån Reuters..

DI - 45 minuter sedan

Pimco: Då rusar oljan till 100 dollar

Den amerikanska WTI-oljan steg till de högsta nivåerna sedan november på fredagen. Huruvida oljekartellen Opec kan enas om förlängda produktionskvoter de kommande veckorna blir avgörande för det svarta guldet enligt analytiker..

DI - 1 timme sedan

Ledningsperson i Lundin Gold säljer aktier för 6 Mkr

Chester See, medlem i Lundin Golds ledningsgrupp, har den 29 februari sålt 50.000 aktier i bolaget för 15:54 kanadadollar, till ett totalt värde motsvarande drygt 5,9 miljoner kronor..

DI - 1 timme sedan

Rekordintresse för cigarrer – trots hårdare tag mot rökning

Försäljningen av kubanska cigarrer håller i sig och till och med ökar, trots hårdare tag mot rökning och tobaksprodukter. Habanos Nordic, som har ensamrätt på att importera kubanska cigarrer till Sverige, ökar försäljningen för tionde året i rad..

DI - 1 timme sedan

Lägsta blankningen på ett år i Nordstjernan-bolaget

De korta positionerna i den Nordstjernan-kontrollerade bostadsutvecklaren Bonava faller skarpt tillbaka efter beskedet att bolagets miljardemission fulltecknats. Blankningen är nu på den lägsta nivån på lite drygt ett år..

DI - 2 timmar sedan

Munter fredagshandel på Wall Street – Dell rapportrusar

Börserna i New York handlades tydligt uppåt knappt två timmar efter Stockholmsbörsens stängning. Indexen på Wall Street fick luft under vingarna efter en något trevande inledning av fredagshandeln. .

DI - 3 timmar sedan

H&M måste ge svar till tusentals småsparare

H&M talar gärna högt och ofta om hållbarhet och Renewcell har många gånger lyfts fram som en del av lösningen. Modejättens ägande och engagemang i Renewcell har också lockat tusentals småsparare att investera i bolaget. Därför är klädjättens tystnad öronbedövande nu när textilåtervinningsbolaget har gått i konkurs..

DI - 3 timmar sedan

Marknadskälla: Därför offrade H&M Renewcell

Sin första dag som H&M-vd upprepade Daniel Ervér bolagets aggressiva marginalmål. Inte ens en månad senare drog klädjätten in sitt stöd till textilåtervinnaren Renewcell – som därmed gick i konkurs. ”Det är klart det är marginalmålen som är anledningen”, säger en person med insyn i parternas relation..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.