Expressen > Nyheter

Friday, 27 January, 19:17

Expressen - 07 dec 22 kl. 06:36

”Thyra” blev bältad och tvångsmatadInlagd för svår anorexi – berättar i SVT: ”Fruktansvärt – glömmer aldrig”.
Läs mer på Expressen
Lägsta pris enligt Prisjakt:

Läs mer om:
SVT

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Thyrablev , bältadoch , tvångsmatad

Fler nyheter från Expressen

Expressen - 2 minuter sedan

Knivman sköts av polis i Västerås

Mannen vägrade släppa sin kniv – trots skottskada • Vid busshållplats i Västerås .

Expressen - 30 minuter sedan

Kristersson bjuder in oppositionen till möte

Statsminister Ulf Kristersson bjuder in oppositionen till överläggningar om säkerhetsläget, med anledning av hot som riktas mot Sverige. Det kan Expressen avslöja.Inbjudan kommer efter de senaste veckorna aktioner i Stockholm.

Expressen - 45 minuter sedan

SD vill ersätta första maj med annan helgdag

Grundlagen är omodern och måste reformeras, anser Sverigedemokraterna. Ett förslag är att helgdagarna ska få grundlagsskydd. Med undantag av första maj.

Expressen - 45 minuter sedan

IHR: Stort antal avrättningar i Iran hittills i år

Iran har avrättat över 50 dödsdömda personer hittills i år enligt en människorättsgrupp. Den i Norge baserade Iran Human Rights (IHR) uppger att 55 personer avrättats, och att utmätningen av straffet är ett sätt att sprida skräck hos dem som genomför regimkritiska protester..

Expressen - 1 timme sedan

SOK:s ordförande Mats Årjes avgår efter brottsmisstankarna

Mats Årjes lämnar posten som ordförande i Sveriges olympiska kommitté (SOK) efter misstankarna om sexuellt ofredande.”Den senaste tiden har varit en prövning och efter noga övervägande, och av respekt för SOK och min familj, har jag kommit fram till att det bästa är att organisationen får välja en ny ordförande”, säger Årjes i ett uttalande till TT.Hans ersättare ska vara på plats den 20 april..

Expressen - 1 timme sedan

Tommy Andersson styrde knarkliga från Marbella – döms

Tommy Andersson har styrt ett narkotikasyndikat från spanska solkusten.Hemma i Uppsalaförorten Gottsunda och runtom i Sverige har hans underhuggare tagit order från honom i en verksamhet som liknas vid ett företag.Han straffas nu med drygt tolv års fängelse efter att ha avslöjats av chattar som han trodde var hemliga..

Expressen - 2 timmar sedan

Linda, 40, lever – blev felaktigt dödförklarad

Plötsligt kunde Linda Åkerlund, 40, inte betala för sig, bekräfta sitt id eller använda sitt körkort.I alla system stod hon som död.– Det var ett heltidsjobb att försöka få mig själv levande igen, säger hon.

Expressen - 2 timmar sedan

”Jag har bara lagt 150k på skönhetsingrepp” – va?

Förslag: Nu när det blir dåliga tider och man inte har råd att köpa allt man vill.Spara in på botox.Det är dyrt och det gör inte världen bättre..

Expressen - 2 timmar sedan

Joe Biden byter ut sin stabschef – tar in Jeff Zients

USA:s president Joe Biden har bytt stabschef. Ron Klain har fått ge plats åt Jeff Zients, som har fått mycket beröm för sin insats som presidentens koordinator i kampen mot covid-19..

Expressen - 2 timmar sedan

Liberalernas bildmiss på Förintelsens minnesdag

Liberalerna ville kasta ljus på Förintelsens minnesdag i sociala medier.Men det slutade med en ordentlig bildmiss.– Det är ett olyckligt misstag, säger Viktor Janrik på Liberalernas pressavdelning..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.