DI > Ekonomi

Wednesday, 28 February, 14:53

DI - 07 dec 22 kl. 06:33

Nytt lyft för flygtrafiken på Swedavias flygplatserFlyget fortsätter att återhämta sig. Under november reste 2,3 miljoner passagerare via Swedavias tio flygplatser, 35 procent fler jämfört med 2021 års novembersiffror..
Läs mer på DI
Läs mer om:
Swedavias

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nytt, lyftför , flygtrafiken, Swedavias, flygplatser

Fler nyheter från DI

DI - 15 minuter sedan

Kraschad norsk vätgasaktie lyfter på avknoppningsplaner

Nel, det norska vätgasteknikbolaget som är ned nästan 70 procent på ett år och ännu mer på längre sikt, stiger kraftigt på Oslobörsen efter sin bokslutsrapport. Där sockras den senaste kvartalsförlusten med planer på att knoppa av en division. Carnegie har anlitats som rådgivare..

DI - 15 minuter sedan

Bitcoin passerar 60.000 dollar – första gången sedan 2021

Kryptovalutan bitcoin fortsätter att gå starkt och har passerat tröskeln 60.000 dollar per bitcoin för första gången sedan 2021..

DI - 15 minuter sedan

USA:s BNP för fjärde kvartalet revideras ned något

USA:s bruttonationalprodukt, BNP, steg 3,2 procent i beräknad årstakt under fjärde kvartalet enligt det andra estimatet från BEA (Bureau of Economic Analysis). .

DI - 30 minuter sedan

Lundberg tar in B-laget i Ericsson

Industrivärden-vd:n Helena Stjernholm hoppar av Ericssons styrelse och bekräftar Di:s avslöjande. Att i stället sätta in B-laget i telekomjättens styrelse visar Industrivärdens ointresse, och ytterst vill antagligen investmentbolaget sälja maktposten – något som dock lär bli svårt i nuläget..

DI - 30 minuter sedan

Vaccinbolag rasar i förhandeln efter svag rapport

Bioteknikbolaget Novavax, som bland annat tog fram ett vaccin mot covid-19, redovisar en delårsrapport för det fjärde kvartalet som är sämre än förväntat. Aktien rasar över 15 procent i förhandeln..

DI - 45 minuter sedan

Utbrytarregion ber Ryssland om "skydd"

Proryska tjänstemän i den moldaviska utbrytarregionen Transnistrien har bett Ryssland om ”skydd”, enligt en resolution som antogs av en särskild kongress i regionen på onsdagen..

DI - 45 minuter sedan

Renewcell avnoteras efter konkursansökan

Renewcells aktie avnoteras från First North i spåren av att bolaget försatts i konkurs. Det framgår av ett börsmeddelande..

DI - 1 timme sedan

Kronan försvagas mot dollarn och euro

Storbankerna lyfter OMXS30 samtidigt som kronan tappar mot dollarn och euron på onsdagseftermiddagen. Handelsbankens valutastrateg Tommy von Brömsen knyter valutarörelsen till att marknaden är spänd inför USA:s makrorapporter. .

DI - 1 timme sedan

LVMH i samtal om att förvärva klassisk fransk tidning

Den franska lyxjätten LVMH är i exklusiva förhandlingar med Lagardère om att förvärva den klassiska franska tidningen Paris Match. Det framgår av Lagardères delårsrapport. .

DI - 1 timme sedan

Nokias vd om nobben i jätteaffären: ”Aldrig trevligt”

BARCELONA. Vd Pekka Lundmark lindar inte in besvikelsen över att den amerikanska teleoperatören AT&T helt valde bort Nokia i jätteaffären från december där Ericsson fick jackpott. Samtidigt pekar han på de andra ben Finlands stolthet har att stå på.Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.