SvD > Nyheter

Wednesday, 28 February, 14:07

SvD - 07 dec 22 kl. 06:30

Nedskärningar hotar i exportindustrinUngefär hälften av exportföretagen överväger att lägga planerade investeringar på is och snudd på en tredjedel är på väg att dra ned på personal, visar en färsk undersökning.Högre elpriser ligger bakom de dystra utsikterna, enligt Business Sweden..
Läs mer på SvD
Läs mer om:
Business Sweden

Dela artikeln

delningar på Facebook.

Liknande nyheter

Taggar: Nedskärningar, hotari , exportindustrin

Fler nyheter från SvD

SvD - 10 minuter sedan

Så ska Vasaloppet stoppa klimataktivister

Nya säkerhetskorridorer på upploppet, hemlig övervakning vid sidan av spåret och extra utbildning av funktionärer.Så ska eventuella klimataktivister stoppas under Vasaloppet på söndag..

SvD - 10 minuter sedan

"Ett nederlag för ungdomar i glesbygd"

EU vill stoppa 15-åringar från att köra A-traktor. Det skulle försvåra livet för många ungdomar i glesbygd, anser Isak Utsi (S), kommunalråd i Arjeplog..

SvD - 1 timme sedan

EU-nej till 15 år för a-traktor

De svenska ledamöternas motstånd räckte inte. EU-parlamentet vill inte låta 15-åringar köra A-traktor.I framtiden väntar i stället med största sannolikhet 16-årsgräns, tuffare körkortsprov och tillstånd att köra högst 45 kilometer i timmen..

SvD - 1 timme sedan

Kristersson om ryska hotet: Vi är på tårna

Ganska väntat, säger statsminister Ulf Kristersson om den ryska ambassadens meddelande om att motåtgärder kan vänta när Sverige blir Natomedlem.– Så lät det också när Finland gick med i Nato, säger han till TT..Om oss

Pressen.se är en svensk nyhetsportal samt nyhetssökmotor som automatiskt hittar de mest omdiskuterade och aktuella nyheterna. Välkommen!

Kontakt

Vill du säga hej?

Reklam

Annonsera?Pressen.se besöks hundratusentals gånger per månad. Kontakta oss för mer information om hur du kan nå ut med ditt budskap.